סורק

D o r o t h y

New member
../images/Emo124.gif סורק../images/Emo70.gif

אבא שלי אומר שמי שמתערב חייב להיות אחד משניים - טיפש או נוכל. יצאתי טיפשה.

sorek2

New member
סחתיין עלייך, שככה יצאת בפומבייסט..

הייתי חייב לשמור על כבודי, אחרי שאמרת לי "סורק, לתקן אותך פעמיים ביום?"... בלי זה, לא הייתי עונה בכלל...

D o r o t h y

New member
האמת חייבת להיאמר

שזה לא שחשבתי שיש שתי גרסאות. פשוט לא שמעתי טוב. תמיד חשבתי שזה מה ששייקה אומר שם. אבל כדי להוכיח לך כמה שאתה טועה.. הקשבתי ממש טוב. נו, שיהיה. קטנה עלינו ההתנצלות. איזה מזל שלא הסכמת להתערב - זה היה גם הופך אותך לנוכל וגם מחייב אותי לשלם לך.. בכל מקרה, אני חייבת לך אחד.

הלו הלו

תראי מרכזיה. אני לא יודעת מה צ"ל אני יודעת מה אני רוצה להגיד. ולא תמיד אני מצטטת את הגששים. מה לעשות. אולי זה היד פתוח אבל אולי גם לא. ואני לא מתכוונת להתערב איתך על זה. אני אמרתי הפנקס פתוח והיד רושמת. כי זה מה שעלה לי בראש לא כי ככה אומרים או לא. קפיש?

D o r o t h y

New member
No Capito

את יכולה להסביר לי שוב, ואולי קצת יותר לאט?
את לא מתביישת בפורום הזה לא לצטט גששים? כמו שאומרים בפולניה (וכמו שאמר דודו זצוק"ל), ממך ציפיתי ליותר.

הלו הלו

תראי מרכזיה. אני לא יודעת מה צ"ל אני יודעת מה אני רוצה להגיד. ולא תמיד אני מצטטת את הגששים. מה לעשות. אולי זה היד פתוח אבל אולי גם לא. ואני לא מתכוונת להתערב איתך על זה. אני אמרתי הפנקס פתוח והיד רושמת. כי זה מה שעלה לי בראש לא כי ככה אומרים או לא. קפיש?

D o r o t h y

New member
אתה רואה למה התכוונתי?

כאן יש הבנה בסיסית בתוספת לאהבה גדולה, מה שידרוש הרבה מאמץ כדי להפריד.

ראית מה זה?

רק אנחנו מדברות.. וכבר בא זה וחושב שהצליח לו במשהו. לכי תסבירי לו שהוא צריך הרבה יותר מזה. ואם זה לא מתקשר לך בדיוק עם איזהשהו משפט מחוזי.. הממממ יש לך בעיה יקירתי

למעלה