סופ"ש כאן

ברק 188

New member
מזה גאיה ?...

מעורר דאגה יותר משפעת החזרים בהתחלה רק אחת הייתה נגועה ולאחר מכן הדביקה עוד אחת שתים שלושה ועד מהרה כולם...משהו עליז ונחמד הבאת לנו כאן אז הערכת את היום...האם זו את שגם חיממה אותו יותר מידי לטעמה של גחלולה ? מרגשים את הפרמוסים דולקים

אממממממ

לכל היוצאים לנופש, בילוי מהנה וסף שבוע נהדר לאלה שנשארים כאן שתהיה שבת נהדרת ושלווה ולמי שנסע כמוני על איילון בבוקר מוקדם וראה את העננים יורדים על הכביש זו הייתה הרגשה משונה ומיוחדת שיהיה גם סופ"ש מיוחד. שיהיה לכווולם סוף שבוע נהדר שבת שלום רק טוב!!!

גאיה ק

New member
את השפעת הזאת בדיוק

אני רוצה כל עונות השנה. ולעינינינו.מודה באשמה.אני מפעילה את התנורים בצפון אבל לא הצליח לי.
בדיוק פרימוס כזה שומרת עדיין למסכרת ואופו אלו מצולמים ? במסעדות תימניות תוכל למצוא אוסף כזה מרשים של פרימוסים וגם פתיליות ואפילו בשימוש ויומיומי. אם יש פה מורים ללשון,אני יודעת שאסור ל"דחוף" כל כך הרבה ווים במשפט אחד.

../images/Emo70.gif../images/Emo243.gif גאיילההה../images/Emo243.gif../images/Emo70.gif

שתהיי לי בריאה וחזקה ראיצי על הבוקר את השיר המדהים הזה מייד העתקתי לי אותו ועל הבוקר הראתי אותו לכל העובדים שלי ניסינו לרקוד אותו עדיין לא הצלחנו לעמוד על כל דקויות התנועות אבל לקחתי אותו ברצינות רבה הוא בהחלט שיפר את מצב הרוח על הבוקר פלאים. רק טוב!!!

גאיה ק

New member
../images/Emo45.gif

אל תוותרי להם עד שישירו וירקדו אותו בשלמותו. מצב רוח כזה הוא צו השעה

itaf10

New member
חזרתי הביתה בריאה ושלמה

ולמה אני מזכירה זאת..... בטיסה הביתה ראיתי כמה נשים עם רטייה על האף ת'אמינו לי זה נראה היה דיייייייייייי לא במקום......... נו........מה לעשות הייתי ב-2* קור בהרים בשוויץ, אויר נקי ונהדר. ירוק ירוק ועוד ירוק בעיננים, מיםםםםםםם הלוואי עלינו (ביזבוז חבלללללללל שלא מעבירים צינור עד אלינו) ושלג שלג בפסגות ההרים. היה כיף, מלאתי את הריאות והמצברים באויר נקי. נפלא שבת שלום

itaf10

New member
חוויות? הרבה

חבר צילצל אלי אתמול ואמר" מה יש לך לעשות מדי שנה במדינה המשעממת הזו?" חחחחחחחחחחח הלוואי עלינו שעמום שכזה. אדם צריך את השינוי הדרסטי הזה כעבור שנה, שקט שלווה אוויר נקי ונוף מהממם. מה צריך יותר הבנאדם? הכל יש שם. ביקרנו במיכרות המלח. באגם התת קרקעי, בצרמט, EVIAN בקזינו, במרחצאות התרמיים ועוד.. בקיצור מי שאוהב טבע נוף כיף ושלווה, שם המקום. בבריאות והנאה.

ברק 188

New member
ברוכה הבאה איטף ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה בשלום לזה המקום
לכול הנשים היה רטייה על האף זה ברור הן כול הזמן צימו...וצילמו ואיפה התמונות שלך ? העיקר... מלאת את הריאות והמצברים באויר נקי עד לנסיעה הבאה מקווה שיספיק .

itaf10

New member
כמה שאתה צודק, זו המילה "צומי"

שיהיה להם לבריאות. בא ראה איזה ריחות מלאות באויר מלאתי, מלאתי עד הסוףףף...

itaf10

New member
תודה גאי'לה

מ-2* חזרתי ל32* עשי חשבון חחחח סתם, היה קר מאוד.מאחר ואני מצויידת היטב ורגילה למקום +- הצטיידתי בהתאם.

alondli

New member
ברוכה הבאה, החוזרת מהאלפים השוויצרים, האגמים

הרבים, הנוף המצוייר, הערים הנקיות עם "טעם של פעם"..
ועוד לא דיברנו בכלל על השוקולדים ועל העוגות..
עושה חשק לחזור לשם שוב ושוב..

itaf10

New member
אתה מוזמן להיות שם בשנה הבאה

היח' שלי תעמוד לרשותך בכיףףףףףף אני חושבת להשכיר את הדירה בשנה הבאה. אני משנות התשעים מבקרת כמעט מדי שנה.

אממממממ

אני מוכנה איטפלה בזה הרגע לקחת סודר וגרביים לשבת לי אי שם מול כל הירוק והמים האלה ולהינות מהשקט הציורי הזה רק טוב!!!

למעלה