סופשבוע

אזירפאל

New member
אני מתלבט אם לקחת יום חופש בשביל הכנס ../images/Emo12.gif

יש שם כמה הרצאות שנראות ממש מעניינות.

Fairywitch

New member
כן, יש המון הרצאות שאני רוצה לראות השנה!

בד"כ אני באה רק לפגוש חברים ולקנות מרצ'נדייז
לקחתי יום חופש במיוחד

אזירפאל

New member
אילו הרצאות מעניינות אותך?

אני שמתי עין בעיקר על אלה שעוסקות בגולום וגזענות בה"פ ושרה"ט.

Fairywitch

New member
קודם כל של גילי בר-הלל (../images/Emo23.gif),

אני צריכה להחתים אותה על עוד עותק של אחד הספרים
יש לי תמונה איתה שמעולם לא פיתחתי (כן, זה עוד צולם במצלמה פארשית). חוץ מזה החידון שאני מקווה גם להשתתף בו- תלוי מתי יש רכבת חזרה לחיפה (ואוטובוס לתחנת הרכבת בכלל), ההרצאה על גזענות שהזכרת, והיה עוד משהו פוטריסטי שאני לא זוכרת כרגע.

Liquid Dreams

New member
חנה, יש לי בעיה :{

נשמע ממש מעניין, אני מאוד רוצה לבוא, אבל זה נמשך עד מאוחר נורא
מה עושים?

Fairywitch

New member
אפשר פשוט לא להישאר עד הסוף...

רוב הקהל צעיר (בכנס הזה במיוחד), אז לא נראה לי שתהיה בעיה
סוף סוף נראה אותך (רק אל תיבהלי מהגובה שלי
).

Fairywitch

New member
אגב- גם אני לא נשארת עד הסןף בד"כ-

כי אני צריכה עוד לחזור לחיפה. עכשיו הוסיפו בחיפה אוטובוסים של לילה, אז זה מאוד עוזר- צריך רק לבדוק עד מתי יש בתוך ת"א אוטובוס לתחנת הרכבת

Liquid Dreams

New member
את נוסעת ברכבת?

אולי אני אסע איתך? הרכבת של נהריה תמיד עוצרת בחיפה XP ברור שאפשר לא להשאר עד הסוף אבל ההרצאות המעניינות נמשכות עד מאוחר, זאת הבעיה בעצם

Liquid Dreams

New member
וגם- אל תדאגי בקשר לגובה ../images/Emo3.gif

אח שלי 1.85, שני הדודים שלי אפילו יותר, ובכלליות אנחנו משפחה גבוהה של ויקינגים
כולם יצאו גבוהים חוץ ממני XP

Liquid Dreams

New member
באיחור |שפם

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Circle, What I Am- Edie Brickell, Janie's Got A Gun- Aerosmith אלבום השבוע: Shooting Rubberbands- Edie Brickell מה את/ה שומע/ת עכשיו: Circle דבר טוב שקרה השבוע: מורמור ומורפר
דבר רע שקרה השבוע: כל ה.. וירוס הזה >< איכ. אבל נגמר עכשיו בעזרת כדורים XP משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עדיין מורמור ומורפר D: אתר השבוע: אממ אין כל כך מאכל השבוע: מקרוני עם רוטב לבןןןןןןןןןןןן
@^%^&*$^*#$%#% שזה המאכל הנורמלי היחיד שאכלתי השבוע, חוץ מזה אכלתי בעיקר טוסטים ואורז כלומר ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
נשלח לי לפני הזמן >_>

מאכל השבוע: מקרוני עם רוטב לבןןןןןןןןןןןן @^%^&*$^*#$%#% שזה המאכל הנורמלי היחיד שאכלתי השבוע, חוץ מזה אכלתי בעיקר טוסטים ואורז כלומר כלום בערך XP ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: אממ הישרדות
איזו עונה גדולה ציטוט השבוע: I quit, I give up, Nothing's good enough for anybody else. And being alone is the best way to be. תמונת השבוע: אין

למעלה