| סוף סוף יצא לדרך...

jocie1

New member
../images/Emo124.gif| סוף סוף יצא לדרך...

מיועד גם לותיקים לעדכון פרטים נוספים...אם יש...
שאלון למצטרפים החדשים... על מנת שנוכל להכיר אתכם טוב יותר, נבקש מכם למלא את השאלון הבא ונוכל לעדכן את לוח האירועים של הפורום. התאריך שבו אתם/ן חוגגים את הימולדת לועזי /עברי תעבירו בבקשה
במסר למנהל למיסי |
|
ו... שם: מקור הכינוי: גיל: תעסוקה: חוגג יומולדת בתאריך עברי/לועזי הבא : אזור מגורים: כמה זמן מרכיב פאזלים: מה הביא אותי להרכיב פאזלים: מה היה הפאזל הראשון שהרכבתי : מה היה הפאזל האחרון שהרכבתי : כמה פאזלים הספקת עד עכשיו/השנה האחרונה: תחביבים אחרים: שמעתי על פורום פאזלים דרך... : גולש בעוד פורומים בתפוז שהם :
ו

רותה25

New member
תשובה ../images/Emo124.gif

שם: רות מקור הכינוי: ככה חבר שלי קורא לי
חוגג יומולדת בתאריך עברי/לועזי הבא : 30.9.81 אזור מגורים: במקור מאשדוד, כרגע במושב בדרום כמה זמן מרכיב פאזלים: חדשה חדשה, רק התחלתי, איזה כיף
מה הביא אותי להרכיב פאזלים: הרבה זמן רציתי להתחיל להרכיב, ויום אחד, נכנסתי לחנות של צעצועים כשלפתע קלטו עיניי פאזל של סוסים. ומאחר שאני ח-ו-ל-ה על סוסים החלטתי שזאת הזדמנות טובה לתפוס שני ציפורים במכה
מה היה הפאזל הראשון שהרכבתי : סוסים 1000 חלקים מה היה הפאזל האחרון שהרכבתי : זה השני שאני מרכיבה ועדיין לא סיימתי אותו- מצריים 2000 חלקים כמה פאזלים הספקת עד עכשיו/השנה האחרונה: עוד לא עברה שנה מאז שהתחלתי להרכיב פאזלים... אבל אם מחשבים את ההספק שלי עד עכשיו הייתי אומרת שאם הייתי מתחילה בתחילת השנה להרכיב, אז וודאי הייתי עומדת על כ-5 פאזלים בשנה... תחביבים אחרים: סוסים, כלבים, חתולים
וים כמובן. אין על הים של אשדוד!! שמעתי על פורום פאזלים דרך... : עשיתי חיפוש פאזלים והגעתי גולש בעוד פורומים בתפוז שהם : אימוץ בע"ח, אני מחפשת בית לחתולים דרך אגב אם מישהו מעוניין

jocie1

New member
חן חן

הספק אדיר להרכבות....כל הכבוד.
אחלה תחביבים, סוסים מקסימים אך צריך להתרגל לעוצמה שלהם,,,, מבקרת פעם בשבוע בחוות סוסים לידנו... חתולים יש בבית, כלב ים היו בעבר אוהבת את כולם. כיף שאת איתנו. דרך אגב מה המסגור/הדבקה של הפאזל שסיימת? מחכים לשמוע..

רותה25

New member
הדבקה ומסגור

את ההדבקה של הפאזל עשיתי לפי ההסבר שלני נתן לי לפני שבועיים. הפכתי את הפאזל והדבקתי רצועות רצועות של מסקנטייפ לרוחב ואח"כ לאורך. לקחתי לממסגר, ולפי המלצה שלו, הוא לא עשה זכוכית רגילה אלא מט והוא גם אמר שהוא עושה איזושהי פעולת לחיצה לפאזל. בסה"כ עלה לי המיסגור 130 ש"ח.

MEGA GAME3

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

שם:שי. מקור הכינוי:אתר שהיה לי פעם... גיל:14. תעסוקה:מנגן,עושה פאזלים,מתכתב בפורום... חוגג יומולדת בתאריך עברי/לועזי הבא : 20 בנובמבר. אזור מגורים:תל אביב. כמה זמן מרכיב פאזלים:כ-3 שנים. מה הביא אותי להרכיב פאזלים:מי זוכר... מה היה הפאזל הראשון שהרכבתי :פאזל של 500... מה היה הפאזל האחרון שהרכבתי :6000-קולא'ז הנסיכה. כמה פאזלים הספקת עד עכשיו/השנה האחרונה:9 פאזלים. תחביבים אחרים:מנגן,עושה פאזלים,מתכתב בפורום... שמעתי על פורום פאזלים דרך... : מי זוכר... גולש בעוד פורומים בתפוז שהם :מוסיקה קלאסית.

לא ממש חדשה

פשוט לא מאוד פעילה
שם: פרבולה... מקור הכינוי: אהבה ממבט ראשון בפונקציה הזו, חברה שלי קראה לי ככה... גיל: 19 תעסוקה: צבא... חוגג יומולדת בתאריך עברי/לועזי הבא: עם המשפוחה-יום העצמאות, עם החברים 5.5 אזור מגורים: חדרה כמה זמן מרכיב פאזלים: מכיתה ט' מה הביא אותי להרכיב פאזלים: פתאום מממש ממש בא לי מה היה הפאזל הראשון שהרכבתי : פאזל של heye , עם 1500 חלקים. סוג של הפגנה, פאזל עם המון בלאגן =] מה היה הפאזל האחרון שהרכבתי : אדוקה מיניאטורי, תינוק בדלעת, עדיין מרכיבה ובמשך המון המון זמן. כמה פאזלים הספקת עד עכשיו : ארבעה וחצי רגילים, שני כדוריים ושני תלת מימדיים (לא גדולים). לא הרבה, אני מאותגרת זמן...וגם אין לי כל כך איפה להרכיב, את הנוכחי אני מרכיבה על קרטון ביצוע שחתכתי כך שהפאזל בין 2 שכבות של קרטון ביצוע, כדי לשמור עליו. תחביבים אחרים: ספרים, אינטרנט, חברים, מוזיקה וכו. שמעתי על פורום פאזלים דרך... : סתם נתקלתי בו =] גולש בעוד פורומים בתפוז שהם : סדירים, מתגייסים ועוד כל מני
פרבולה

fashasha

New member
wheeeeee

שם: ורד מקור הכינוי: זה הניק של האקס שלי. פשוט גנבתי אותו :) תעסוקה: שירות לקוחות. חוגג יומולדת בתאריך עברי/לועזי הבא : ילידת 24/10/82 אזור מגורים: המקום הכי גרוע, לוד. כמה זמן מרכיב פאזלים: לא כל כך הרבה זמן. הרכבתי פאזל של 1000 חלקים עם האקס בעבר ומשם זה התחיל. הפאזל של הבירות. מה הביא אותי להרכיב פאזלים: אממ שעמום? מה היה הפאזל הראשון שהרכבתי: בירות 1000 חלקים, למיטב זיכרוני. כמה פאזלים הספקת עד עכשיו/השנה האחרונה: בשנת 2006 הרכבתי 3 פאזלים. אחד של משפחת סימפסון, אחד זוהר בחשיכה ואחד של מורדילו אני חושבת. תחביבים אחרים: משחקי אונליין, כתיבה יוצאת. שמעתי על פורום פאזלים דרך... : נכנסתי לאות פ' ושם זה היה. גולש בעוד פורומים בתפוז שהם: סאות פארק, זירת הפשע.

jocie1

New member
ברוכה הבאה, תודה לך.../images/Emo140.gif

נשמח לראות תמונות של הפאזלים שלך. זה המקום לעלות אותם... בהצלחה. דרך אגב האם העברת את התאריך שבו את חוגגת היומולדת למיסי מנהלת הפורום אם את מתקשה אסביר לך.

צליל 90

New member
גם אני רוצה...../images/Emo9.gif

שם:צליל מקור הכינוי:השם שלי ושנת הלידה, כי אני ממש לא מקורית.
גיל:16 וחצי תעסוקה:בי"ס, תלמידת תיכון חוגג יומולדת בתאריך עברי/לועזי הבא : 7.6.90 אזור מגורים: חדרה כמה זמן מרכיב פאזלים: התחלתי לפני כמה שבועות מה הביא אותי להרכיב פאזלים: הפורום המקסים שלכם שנכנסתי אליו ממש בטעות מה היה הפאזל הראשון שהרכבתי : עדיין מרכיבה- בריאת האדם 1000 חתיכות מה היה הפאזל האחרון שהרכבתי :---- כמה פאזלים הספקת עד עכשיו/השנה האחרונה:----- תחביבים אחרים:בע"ח בכללי, כלבים..רכיבה על סוסים וכל מה שקשור, שמעתי על פורום פאזלים דרך... : קישור שהייה בפורום אחר גולש בעוד פורומים בתפוז שהם : בד"כ פורום חדרה והסביבה

nawa

New member
הנה הוא מגיע..

שם: נאור מקור הכינוי: ככה כינה אותי הבן של השכנים כשהיה קטן והייתי עושה לו בייביסיטר גיל: 31 תעסוקה: מערכות מידע חוגג יומולדת בתאריך עברי/לועזי הבא : 28/11 אזור מגורים: קריות כמה זמן מרכיב פאזלים: כמה שנים טובות מה הביא אותי להרכיב פאזלים: האתגר , החברים מה היה הפאזל הראשון שהרכבתי : ממש לא זוכר מה היה הפאזל האחרון שהרכבתי : Krypt Sylver כמה פאזלים הספקת עד עכשיו/השנה האחרונה: 6 או 7 פאזלים תחביבים אחרים: לשמוע מוזיקה טובה מכל הסוגים, לקרוא נשיונל ג'יאוגרפיק, לטייל בארץ ובעולם שמעתי על פורום פאזלים דרך... : לא זוכר... גולש בעוד פורומים בתפוז שהם : מוש בן ארי ועוד כמה מזדמנים..

למעלה