סוף השבוע פה!!!!

../images/Emo124.gifסוף השבוע פה!!!!

אז מה קורה איתכם בסוף השבוע הזה..? אני מתחילה לחגוג כבר היום במסיבת יומהולדת של חברה מחר קצת נקיונות וקניון כמובן ובשבת השלמת שעות שינה + לימודים לקראת בחינה שבדרך ו... כמובן כמה שיותר בילוי עם החבר!!!!

i love עדי

New member
לישון !!!!!!!! הפעם יש לי זמן

וסבתא.. ואולי מסיבת פיג'מות אצל חברה !! זה נחמד
ו... אממ זהו

MommyHug

New member
אני לא יודעת מה איתכם, אבל לי

די נשבר מהעניין הזה שנקרא טיפול. מחר יהיה לי טיפול אחרי המון זמן שלא הייתי (הייתי חולה, לפני זה ביטלתי מסיבות אחרות, ולא הייתי הרבה זמן כי נגמר לי הכסף- ממש) אז מחר בטיפול נראה מה יהיה הלאה. אני לא מסוגלת להמשיך וגם לא יודעת איך אני אחיה בלי זה. כרגע האמת? לא יודעת איך אני אחיה בכלל.... נשבעת לכם, נראה כזה שכל הדרכים נחסמו.... אולי הפסקה בטיפול תעשה לי רק טוב. כרגע היא מאיימת. אבל המציאות מראה שאני חייבת, שאין ברירה. אין כסף לאוכל, אז לטיפול?....... לא מסוגלת להתחיל טיפול חדש במקום אחר, חינם או מסובסד. לא מסוגלת.... מחר אני הולכת להגיד לה על האופציה לצאת להפסקה. עד להודעה חדשה. מה אתם אומרים? אני עכשיו אחרי תאונת דרכים שהייתה לי היום. שבורה כולי נפשית, קיבלתי בומבה בראש כשרכב עשה פרסה פתאומית ולפתע חסם לי את הדרך. התנגשתי בו חזיתית ויש לי זעזוע קל... נשברתי לגמרי. קורים לי המון דברים לא טובים לאחרונה. אני חייבת לעשות משהו. אבל מה?

ואוו מה קורה לאנשים בכביש בזמן

האחרון?! קודם כל תנוחי ותרגישי טוב ואם את צריכה הפסקה אז תקחי אותה אולי זה יעזור מקס' תמיד תוכלי לחזור תגדי הגומל, אם את מאמינה, תלכי לישון ותראי סרטים שאת אוהבת בלי להזיז את הראש.. שלא יכאב יותר מידי

MommyHug

New member
תודה

הפסקה ממה? הייתי עכשיו אצל חברה שלי מהצהריים, היה מצחיק, היה כייף, היה מאד מאד נחמד!

יורת מידי עייפות ויותר מידי שיעורים

אבל.. היום בערב אני הולכת להופעה בברבי של פאנקלשטיין ומחר ניקיונות שיעורים לישון ולקפוץ לחברה שלי שנכנסה להריון לראות אם גדלה לה הבטן...חחח...

ונוסיף- מה הדבר שהכי שימח אתכם

השבוע?! שעשה לכם טוב על הלב? ומה הדבר שהכי העציב אתכם?
לינוי

MommyHug

New member
עונה

השבוע בינתיים הדבר ששימח ועשה לי טוב על הלב, זה לראות כמה אני וחברה שלי מהלימודים התקרבנו יותר ויותר ביממה-שתיים האחרונות... מה שהכי העציב אותי זה שהמטפלת שלי שוב נעלמה לי
ולא התקשרה אפילו שעברתי תאונה
זה בין השאר, היו עוד דברים ואפילו היו עוד דברים שעשו לי טוב
מה איתך?

טוב אני יענה גם כן

הדבר הכי טוב היה שיצאנו אני והחבר מהבית פעמיים השבוע ולא התאבנו... יצאנו למרינה ולברבי בתא'... והיה ממש כייף...הרגשתי חיה שוב... והדבר שהכי העציב אותי זה שהמורה שלי נכנס לי בחיים ודיבר אליי ממש לא יפה

i love עדי

New member
הדבר שהכי שימח אותי

הוא שעזרתי אומץ ובאתי לגלי בסוף הלהקה ואמרתי לה שבגלל שהיא לא מוצאת את הטלפון ואני לא אוכל לשלוח לה הודעה אני אומרת עכשיו לילה טוב
והיא אמרה לי "לילה טוב מותק!" ונתנה לי חיבוק ונשיקה
הכי העציב אותי זה ריב עם חברה ולגלות שהיא הסתירה ממני ומהחברה השניה בשלישיה שלנו משהו שעדיין לא קלטנו .. אני עדיין בשוק ממה שהיא סיפרה למרות שאני אמורה לשמוח בשבילה .

למעלה