נתושקי????

נתושקי

New member
תמי יקרה ../images/Emo24.gif

גם אני מאוד שמחה על השרשור הזה ולא רק מפני שעכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב ורוצה להמשיך להכיר את כולכן ולהשתייך לכאן, אלא מפני שמבלי דעת כתבתי כאן דברים (בזכותך) שגרמו גם לאחרות להביע רגשות קשים שחוו ולהעלות על פני השטח בעיה שכנראה משותפת לרבות ממשתתפות הפורום הזה וכואבת להן, מבלי שיהיה להן עיתוי מתאים לבטא זאת. אז ב"זכות" זה שנפגעתי התחושות האלה קיבלו לגיטימציה ו"איוורור" ועכשיו כשיש מודעות זה כבר חלק גדול מהפתרון. הרי במקום שבו יש קבוצת אנשים (ובעיקר נשים) תמיד יש דינמיקות כאלה ואחרות ולא הכל תמיד חלק, וטוב שמותר לאמר גם דברים קשים ויש יכולת לקבל אותם ו"להכיל" אותם (כמו שאוהבים לאמר הפסיכולוגים) ולהגיע להבנה טובה יותר ולהרגשה טובה ונוחה יותר של כל חברות הפורום, הוותיקות והחדשות כאחת. אני שוב מודה לך על הרגישות והאכפתיות והמילים החמות שכתבת לי ומודה לכולן על החיבוק החם, שבזכותו אני מרגישה כאן טוב עכשיו ושבאמצעותו החזרתן אותי אליכן. אני מרגישה שהחיבוק הזה נועד גם לכל אחת מהאחרות שהביעו תחושות דומות לשלי, מקווה שעבור כולן זה יהיה מועיל, ומחבקת את כולכן חזרה
. אני מרגישה שבאמת יש כאן קבוצה יוצאת דופן ואני שמחה שנתתן לי עוד הזדמנות להשתייך אליכן. שבת שלום לכולן - אני מקווה שכולכן מנצלות את השמש המקסימה שמתעקשת להישאר איתנו, למרות שכמעט אמצע דצמבר.

פלגיה

New member
תשמעי, את מתחרה פה בהרבה ...

למשל בתמי ס, שיש לה מנהג מגונה לענות לכל אחת ואחת (גם אם זה לשני שרשורים עמוסי ברכות יומיים אחרי לידה
) אז בכיף - תשובה אישית לכל אחת זה נהדר, ואכן עושה הרגשה טובה.

למעלה