'נשימים!

הדרדרית

New member
../images/Emo124.gif'נשימים!../images/Emo124.gif

הי כולם, בשבוע הבא ייערך טקס יום השואה ביום ג'. אנחנו צריכים אנשים שיופיעו וכן אנשים ל"צוות היגוי" שיביא רעיונות טובים לטקס מעניין ואיכותי. כל אחד יכול לתת בזה יד. חשבנו ללכת בכיוון של סיפורים אישיים וטקס הקראת שמות כזה או אחר - כשנושא הגג הוא "לכל איש יש שם". הפגישה הבאה תערך ביום חמישי בשעה 4 אחה"צ אצל ארבל שגיב בפרדסיה. אתם מוזמנים ליצור איתי קשר אם יש שאלות או התחבטויות - אשמח להגיב. אופיר - את יותר ממוזמנת להצטרף ל"חגיגה" (דיברת על זה שרצית להשתתף... בואי בואי בואי!
). שיהיה חג שמייח ופורייח! הדר
 

Ms UnderstOod

New member
היי קיבלתי שורה משלי :)

כן כן אני בהחלט אהיה שם.. ויותר מזה - עם האוטו
שמרס, צריכה טרמפ? :)
 

glebRa

New member
טוב, לא כ"כ הצלחתי להשלים מההודעה

הזו את מה שפיספסתי (בשביל מה יש פלאפון?). ובעצם עכשיו שאני חושב על זה, כבר עדיף לדבר מאשר ההודעה הזו. להת'.
 

Ms UnderstOod

New member
היה פיגוע בתחנה המרכזית הישנה בת"א

כולם למשש את עצמם ולוודא שהם שלמים
 
די אני לא מאמין

המחבל בן 16 שנתיים פחות ממני! איך אפשר להגיד לילד בן 16 להתאבד!? איך הוא מסכים להתאבד?! אני באמת לא מסוגל לתפוס את זה. הוא שנתיים צעיר ממני! למען פנאטיות דתית הוא התאבד?! איך בגיל כל כך צעיר הוא התייאש מהחיים?! זה לא הכיבוש,זאת הדת. נמאס מהפנאטים.
 

DeadWolf

New member
תאמין לי

גם בארץ יש פאנטים קטנים לא פחות לדת ובגיל דומה.. וכל דבר ש-ה' אומר לעשות הם יעשו.. כולל להתאבד.. אז כן ככה זה דת.. (קטע דפוק לדעתי!)
 

glebRa

New member
ככה זה דת?? אתה באמת חושב ככה?

אם כן, אתה באמת לא יותר טוב מאותם פנאטים.
 

id0a

New member
אני חושב שאתה דפוק שאתה חושב שדת

זה קטע דפוק.
 

DeadWolf

New member
כפיה חילונית?? כפיתי על מישהו משהו?

על מה אתה מדבר בכלל?? כפייה דתית הולכת פה כל יום וזה אחד הדברים הגרועים ביותר במדינה שלנו.. אי פעם ראית חילוני ברחוב משדל אנשים לאכול חזיר בניגוד לדוסים שבכל חור בת"א אומרים לך להניח תפילים?? שכל אחד יאמין במה שבא לו.. זאת דעתי ודעת חכמים ממני.. שיהיה יומטוב
 

DaSiLDhoRF

New member
ובכן,

זה שדוסים מציעים לך להניח תפילין בכל חור בת"א, זה לא כפייה דתית! אני לא יודע מי אלה החכמים יותר ממך (אברהם פורז אולי?!), אבל אתה דיי מטומטם. בקיצר, ילדים מושתנים שכמותכם סתמו ת'פות וקישטה הבייתה.
 

DeadWolf

New member
אולי במקרה אתה דוס??

יש לך 17 אחים,המשפחה שלך יכולה ליצא ילדים מהארץ בכמוניות מסחריות? ובגלל אנשים כאלה המשפחה שלי מעבירה כספים רבים לדוסים העלוקות האלה שלא עובדים וכל היום מביאים ילדים.. אז אתה יודע מה נמאס מהשטויות האלה והאמן לי שהכסף שהועבר מהמשפחה שלי אל הדוסים היה יכול לעזור לנו המון.. ושלא תבינו לא נכון אני לא אוכל מהזבל.. ויאללה מה הויכוח המטופש?? אם אתה רוצה להמשיך אין לי בעיה
 
למעלה