נצר!!!!!!!!!

ברור שהתקשרתי!

מה אני צריכה אחר כך, שיהיה בפורום שרשור תלונה על זה שאפילו אנחנו לא זוכרים את כל הרגישויות שלך

daniela21

New member
מזלך שלקטוקל עובד אצלך

אצלי הוא עובד באופן חלקי, אבל לי גבינה צהובה לא מפריעה כ"כ, אז אני הייתי מסתדרת גם בלי..

גם אצלי הוא עובד חלקית

על גבינה צהובה בעיקר שרוב הרגישים ללקטוז בכלל לא מרגישים אותה...

noosh 19

New member
היה כ"כ כיף!

הפיצה מעולה! המון זמן לא אכלתי משהו כזה טעים. ושמחתי לפגוש אנשים מהפורום, וגם את עדי
צריכים לחזור לשם שוב רק הפעם להזמין מקום

shlomlondon

New member
היה נהדר

לקשר בין ניקים לפנים ולהכיר את המשפחה של נצר. הפקת לקחים: להביא עלי ריחן מהבית!

אז מה היה לנו ../images/Emo78.gif

בצד אחד של השולחן, שלוש נשים, נציגות שלושה דורות (כולן נצר למשפחת נצר).
בצד שני, נציגות (שלומ)לונדונית ונציגות נועתית.
וכראוי למעמדה, מנהלת בראש השולחן.
מלצרית קצת נוירוטית שכנראה למדה לכתוב הזמנות בכתב חרטומים (אלון, יש לך יד בדבר?)
בובה אחת שהגיעה קצת באיחור, לא סיימה את הפיצה (נו נו נו!), אבל אכלה גבינה צהובה כמו גדולה.
עוד כמה פיצות שכל קשר בינן לבין ההזמנה מקרי בהחלט
אבל עשו עבודה מרשימה בניסיון לשכנע אותנו (ואת עצמם) שזה בדיוק מה שהזמנו, והכול בסדר עם ההזמנה, ובכלל זה לא עניין גדול אם מזמינים פיצה עם: בזיליקום - עגבניות מיובשות - 4 סוגי גבינה, וברגע האחרון מגלים שבעצם את כל המרכיבים אין בדיוק במטבח
משא ומתן כלכלי בנושא "כיצד ניתן לשלם אם לא מוכנים לפרוט ולא נותנים עודף והלקוח אינו מעוניין במיוחד להשאיר טיפ אחרי החוויה". (ניצחנו
)
טיול קצר, מיוזע וצפוף בנחלת בנימין
קניית מזכרת מים כינרת
ואלון שההגיח ברגע האחרון כדי להוסיף טאץ' גברי לכל החבורה
התמלאתי כהוגן, נהנתי מאוד, הפיצה הייתה מעולה. וגם האנשים
. אני בעד מפגש הבא בבריסלס
לאט לאט נחלוק כבוד (וביקורת) לכל המקומות נטולי הגלוטן, ללא אפליה על רקע דת, מין ומיקום גיאוגרפי.

../images/Emo6.gif

עדיין לא בדקנו את המקום בנתניה, זה עם האגרול והסופלה... מה שכן, אני מתכוונת בהזדמנות לקנות כמה פיצות לבית, מקווה שהם ישרדו את ההקפאה כי הן היו ממש טעימות.

מוסקו44

New member
על איזה אגרול וסופלה את מדברת

בנתניה? אנחנו נתנייתים, נשמח לשמוע על נ"ג בנתניה

יש מסעדה בפולג

עוד לא הייתי בה, מסעדה אסייתית ששייכת לצליאקי. אני לא זוכרת את השם שלה אבל דיברנו עליה כמה פעמים פה, בחיפוש בטח תוכלו למצוא אותה.

נצר1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

גם אנחנו נהננו נורא, היה ממש אחלה

daniela21

New member
אני הייתי שם. אכלתי וופל בלגי מעולה

אכלתי אחד זוגי לבד, זה היה כ"כ טעים...!

למעלה