נצר!!!!!!!!!

../images/Emo124.gif נצר!!!!!!!!!

יש מחר פיצה? אין מחר פיצה? העם דורש תשובות! (ותודה לפני בובה שהזכירה לי)

לנה6

New member
תחתיות פיצה קפואות ללא גלוטן

אתם בוודאי כבר יודעים שקיימות בבתי הטבע תחתיות לפיצה, ללא גלוטן. הן מגיעות בשלישיות, קפואות. הן של "בר-אל לייף".

shavririt

New member
עשיתי שם קנייה וקיבלתי שלישייה-

במתנה. במאפייה הקטנה והנחמדה שלהם בחדרה, אפשר לבדוק ולבחור והמחירים נמוכים כמובן מאשר בחנויות.

נצר1

New member
בטח שיש!!!

קבענו ל-12:30 בפיצה סלסה. אני מקווה שמתאים לכולם
ואח"כ מי שירצה מוזמן להמשיך לטייל איתנו בנחלה בין הדוכנים.

../images/Emo45.gif אני בעניין

עד שתתחיל דיאטת הלימודים, יש לי שבועיים אחרונים להאבסה עצמית.

מוסקו44

New member
מה זה פיצה סלסה?

איפה יש פיצה שאפשר לצאת אליה כמו אוכלי גלוטן?

בתל אביב ../images/Emo13.gif רוצה להצטרף אלינו?

אנחנו נפגשים שם מחר. אני תמיד שוכחת את הכתובת המדויקת, אבל בטח עוד מעט יגיע מישהו שזוכר... או שאתה יכול בינתיים לחפש בפורום, הזכירו את זה הרבה.

מוסקו44

New member
זה בעלי חולה צליאק

והוא שמח מאוד לשמוע...למען האמת יש פיצה סלסה גם בנתניה, אתם יודעים גם לגביה? האם כל הרשת מייצרת ללא גלוטן? ומה עם סביבה נקיית גלוטן? היינו שמחים להצטרף, אבל אנחנו עובדים... תודה

נועית7

New member
נתניה

לפי הפרסומים בעבר, אכן גם בסניף בנתניה יש פיצה נ"ג. ובסביבה אמנם יש גם קמח רגיל, ככה שאי אפשר להתחייב על סטריליות מוחלטת, אבל אופים על משטח נפרד והכל...

נצר1

New member
בנחלת בינימין

האמת שזה לא ברחוב שנקרא נחלת בינימין ולכן אני אכתוב בדיוק איך להגיע (כדי שאף אחד לא יאחר ויחטוף מnoosh
) כשנכנסים לנחלה מהכניסה הראשית באלנבי מול שינקין, הולכים ישר עד שיש התפצלות רחובות ודוכנים לימין ושמאל. שם פונים שמאלה והפיצריה נמצאת בערך באמצע הרחוב מצד ימין. וכמובן שכולם מוזמנים!!! (פני בובה, ושלוםלונדון אתן גם מתבקשות להתייצב
)

noosh 19

New member
:) הולכים ברחוב אלנבי

הולכים הולכים הולכים, עד שמגיעים לאלנבי 40 בפניה הראשונה פונים לכיון של הנחלה כמובן, כתוב שם PIZZA & PASTA לפי מה שזכור לי, וזה בעצם פיצה סלסה. זה רחוב רמבמם אחת הפניות גם מנחלת בנימין כמו שנצר אמרה:]

noosh 19

New member
חסר לכם שאתם מאחרים!!

כי יש לי רק שעה להיות שם ואז לטוססססססססס לעבודה!!@!

אני באה

אם אני אצליח לקום (עובדת לילה, כותבת לכם עכשיו מהשדה). מי מתנדב להשכים אותי?

moria007

New member
הא?

איזה שדה?????????????? נתב"ג??????????. כי גם אני עובדת בנתב"ג!!!! אבל לצערי הרב אני לא יכולה להגיע מחר, יש לי משמרת.......... תהנו ובתאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!

מקווה שהייתה לך משמרת נעימה

בסוף הצלחתי לקום והגעתי אמנם באיחור מה אבל הגעתי. היה נחמד מאוד, עדי ממש מתוקה והפיצה הייתה מדהימה, את חייבת לנסות אותה.

אגב, מסתבר בסוף שטעיתי

אני אכן עובדת אבל מסיימת ב-6 ולא ב-9. אולי אני עוד אספיק לתפוס אתכם...

daniela21

New member
עבר לפחות בסדר?

אני זוכרת שסיפרת לי שהכנת פיצה מהבסיסים שנצר הביאה לך והרגשת אח"כ רע בגלל הגבינה הצהובה.. מקווה שלפחות הרגשת טוב בנוסף להנאה מהפיצה!

הפעם היה לי לקטוטל!

אלפקה החמודה הזמינה לי פיצה עוד לפני שהגעתי כדי שאני לא אחכה הרבה זמן (למרות שבסוף חיכיתי קצת, אבל שלוםלונדון המתוקה כיבדה אותי מהפיצה שלה), והתקשרה שוב כדי לשאול אם אני לא צריכה בעצם פיצה בלי גבינה כי הזכירו לה את זה שאני אלרגית גם לחלב...

למעלה