נירה

נירהמ1

New member
הולכת להכין אותה עכשיו../images/Emo140.gif

רק מסיימת עם ארוחת הערב והולכת להכין. כמובן שאומר לכם איך יצאה.

נירהמ1

New member
../images/Emo124.gifנויה - לפני שאני מכינה יש

לי כמה שאלות: 1. האם חצי כוס סוכר ל-800 מ"ל שמנת זה לא מעט (הכוונה שזה בכלל לא יהיה מתוק)? 2. האם אין ביצים, מה קושר את המסה? - היא לא מתפרקת בלי ביצים? 3. האם אין קמח ו/או פודינג בעוגה. 4. האם אפית אותה כבר?- אם אפית את העוגה תוכלי בוודאי לענות על השאלות לפני שאני הולכת להכין? הערות: 1. אני רוצה לאפות אותה עם דובדבנים טריים, ולא משומרים. 2. אכניס גם שתי כפות קירש (ליקר דובדבנים). 3. אשים גם קליפת לימון. 4. אוסיף 2 סוכר וניל למילוי. מה את אומרת? אשמח אם תוכלי להשיב.

מצטערת, רק עכשיו ראיתי את השאלות

כמות הסוכר מספיקה. אין ביצים, אין קמח ואין פודינג והעוגה לא מתפרקת. בטח שאפיתי, אני מתה על העוגה הזו. אני, בפעם הראשונה, תמיד מכינה לפי המרשם המקורי, בפעמים הבאות מתחילה בשינויים. תוספת של 2 שקיות סוכר וניל -
גם דובדבנים טריים מגולענים, נראה לי בסדר. בקשר לליקר - לא יודעת, כי זה ידלל את העיסה. (לטעם זה יוסיף, בלי ספק). קליפת לימון - אפשרי. בהצלחה!!

pirge

New member
נירוש. עשית? אחרי הדוקטורט על

העוגה. רק בבקשה לא לשכוח כלום. קפיש? יהיו היום רשמים? בקר נפלא לך. חיבוק.

נירהמ1

New member
נויה'לה - תודה על התשובות - רק ../images/Emo140.gif

עכשיו התפנה המחשב שלי (יש רק מחשב אחד בבית). אכין אותה כפי שכתבת, אוסיף רק וניל וקליפת לימון. כמובן שאדווח איך יצאה. שוב, הרבה תודה על התשובות. חיבוק.

עוגת דובדבנים

עוגת דובדבנים --------------- לבסיס: -------- 200 גר' פתי בר טחון 75 גר' חמאה 2 כפות סוכר לערבב ולשטח בבסיס התבנית. (אני משתמשת בפיירקס 30X30) שכבה 2: ----------- 4 שמנת חמוצה 1/2 כוס סוכר 1 צנצנת דובדבנים חמוצים ללא חרצנים (לסנן נוזלים) לערבב, ולצקת על שכבת הבסיס. לאפות 30 דקות ב-180 מעלות. לקרר. שכבה 3: ----------- 1 שמנת מתוקה 2 סוכר וניל להקציף ולמרוח על העוגה. לשמור במקרר. בתיאבון!!

RUTHIE1

New member
תודה, נרשם ויוכן בהזדמנות הראשונה

מישהו יכול להמליץ??? וכן - מהו מקור המתכון??? (סתם, שארשום לי...)

זה מתכון מאמא שלי

אני ממליצה!! נירה'לה מכינה עכשיו, היא תדווח לנו אח"כ.

נירהמ1

New member
רותי - ברוכה הבאה לאוכל חלבי../images/Emo140.gif

ומכיוון שאני יודעת שאת אוהבת את המתכונים של סמדר מוואלה, אם תדפדפי למטה תמצאי עוגה נהדרת שלה שהבאתי לפני כמה ימים.

למעלה