ניקוליייייי

מיקי 35

New member
../images/Emo124.gif ניקוליייייי

תגידי מה את מתבטלת ?!?! תביאי איזה שאלה להעיר כאן את הפורום !!!

mariana

New member
אני אביא שאלה

איזה הרגל מגונה יש לכם שהייתם רוצים לחיות בלעדיו? או אפילו הרגל מגונה שלא משנה לכם לחיות איתו אבל הוא מפריע לאחרים?

ניקולי

New member
מריני התשובה שלי היא..

ההרגל המגונה שיש לי.... שינוי מצבי רוח.. אפילו אותי זה מעצבן..הייתי מתה לשנות אותו.. אבל איך???????????????

מיקי 35

New member
תני לי לחשוב על זה...

אני לפעמים דוחה דברים ליותר מאוחר... עד כדי כך שאני שוכח מהם... ולפעמים זה מעצבן אותי וגם את הסביבה

mariana

New member
אז התשובה שלי היא....

אל תצחקו עליי. אני הייתי מעדיפה לוותר על לחשב כל דבר, מה זאת אומרת, אני הולכת ברחוב ואני לא יכולה בלי לחשב את מספרי הלוחיות של המכוניות ולזכור אותם בעל פה. אבל לא מפריע לי גם עם זה, אחרת עם המכונית נוסעת ולא הספקתי לחשב את המספק אז אני מתעצבנת. נכון מפגרת???? וחוץ מזה הייתי רוצה להיות יותר רגועה

מיקי 35

New member
ראאאאבבבקק !!

עוד תהיה לי עצירות בגללך ? ותיזהרי... אני אבוא אלייך לשחרר

בת ה י ם

New member
הסיגריות......

אולי פעם אגמל..... אכילת ממתקים (חולת נפש שכמוני) ובטח אמצא עוד כמה הרגלים ....(יש לי אבל לא נעים ככה בפרהסיה) חחחחחחחחח

@@

New member
לי אין הרגל מגונה

סתאםםםםםםםםםםםם להפסיק למצוץ ת´אצבע והסיגריות שהרסו לי את הבריאות ואת הכיס

ריקי את מוצצת אצבע?????????

מה שאני שונאת בעצמי זה שאני רגישה בצורה נוראית עושה חשבון לאנשים סביבי (למרות שהשתפרתי בזה) ואני קריזיונרית בצורה נוראית אבל טוב זה קשור למזל שלי ומה אני אשמה שנולדתי במזל תאומים

mariana

New member
אוי ואוי לי

איזה קל להאשים את המזל נכון??? אני סובלת את הבן אדם הזה כל הזמן, גם הוא במזל תאומים ויש להם קריזות אבל לומדים להיסתדר עם זה.

מיקי 35

New member
נא לא להאשים את המזל...

גם אני בין מזל תאומים... ואני לא אומר שאני לא חוטף את השטוזה מדי פעם... אבל זה די נדיר... ובדרך כלל יש סיבה טובה מאוד לזה

@@

New member
מיקי, יש לך בעיה עם זה ???

מה לעשות??? אמא שלי אמרה שנולדתי עם אצבע בפה ומאז ועד היום, 28 שנה של מציצת אצבע אני פשוט לא יכולה להירדם בלי זה (וגם לפעמים שאני נוהגת זה קורה לי)

למעלה