נטלי

נויה בוקר טוב! ../images/Emo24.gif

אני - היו לי ימים טובים יותר .... אתמול בסה"כ עשיתי שלוש מכונות כביסה ומיבשים והלכתי לקניות - את הסידור השארתי לבעלול שעיצבן אותי יותר ממה שהוא יודע - אבל באמת לא היתה לי ברירה - הגב שלי מתחיל לצעוק הצילו !!! בגלל שאני סובלת מהגב - ואפילו עד זריקות ולשכב שבוע אני נזהרת וכנראה שהיום אני לא מנקה ושכל הבית יתפוצץץץץץ. בא לי לבכות שדברים פשוטים שאני עושה ביום יום כמו כלום לוקחים לי פי ארבע זמן וקשה לי כמו זקנה בת מאה.... אני רוצה את הגוף והנפש שלי בחזרה - אתמול לא הפסקתי לבכות ! בקיצור יהיה טוב - מזל שיש תמורה בעד האגרה ואחרי שאני אלד - בטח משהו כמו חמש דקות אח"כ אני כבר אתגעגע. לגבי סיגל אין לי מושג השארתי לה הודעות בבית ובסלולארי ואין תשובה - אני אנסה יותר מאוחר ואעדכן אם לא תהיה תשובה גם היום אני כבר אלך לבי"ח שוב ..... נקווה שהכל בסדר ! שיהיה לנו יום טוב יותר מאתמול ! ונויה תודה על תשומת הלב

sovlanit

New member
נטלי,

מאחלת לך בריאות,אושר,לידה קלה וחיים ללא כאב מכל סוג שהוא. תודה על העידכונים לגבי סיגל. לגבי הבית- את בהחלט צודקת הניקיון לא יברח.... כל טוב

שש שבע

New member
הי נטלי - אפרופו גב כואב

תשכבי על הגב ותעשי קצת טילטולי אגן, גם אם נורא כואב, והתנועות הן מאוד קטנות זה מאוד יעזור. ואם את יכולה לעשות משהו יותר חזק אז תעשי תרגיל תנקרא "ליקוק חתול" עושים את זה בעמידה על ארבע, אם את רוצה הזדרכה אני אסביר לך. גב חדש תקבלי, תאמיני לי.

bimbo.

New member
נטלי, התעודדי. כולנו מכירות את../images/Emo140.gif

המצב הזה ומבינות אותך מצויין. העיקר הוא, שהדברים הקשים עוברים בדיוק כמו הדברים הקלים, רק לנו נדמה שלעולם אינם נגמרים. שיהיה לך
ובקלות

למעלה