נו, מירה,

איפה יש לך בריכה קרוב?

אם את רוצה, אנחנו יכולות לקבוע לשחות יחד אחרי העבודה. הכי עדיף לי באוניברסיטה או בבית הנוער. ולך?

נכון, בריכה זמינה זה ממש צ'ופר.

אני זוכרת את התקופה שגרנו בעיר ותמיד היה פרוייקט למצוא בריכה זמינה. הנסיעה אגב, היא אפילו פחות מ- 3 דקות, בחלוק רחצה. אם הייתי עוד יותר חרוצה הייתי הולכת ברגל, אבל זה בעליה.

מממ... גבעת רם

שחיתי שם בכיתו ה'-ו', כשהיה לנו מינוי משפחתי של עובדי אוניברסיטה. מאז הייתי המון פעמים בקמפוס גבעת-רם, אבל לא בבריכה. אין לי מושג מה המצב שם היום. כל שנות התיכון שחיתי (אפשר גם לאמר "ביליתי") בבריכה של קיבוץ רמת-רחל. נסיעה קצרה מהבית, הליכה קצת יותר ארוכה אבל הרבה יותר כיפית. הדובדבן שבקצפת הייתה המגלשה שלהם. נכון, זה התחיל לשעמם אחרי כמה פעמים, אבל לא היינו מוותרים על זה. הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה בצבא, וגם זה היה אחרי המון הפסקות ארוכות. המקום עדיין קיים, אבל מזמן לא הייתי גם שם.

עדיף לך לעבור לישוב שלנו.

הוא גם בתחומי, וגם הבריכה מקורה ומחוממת כך שאפשר לשחות בחורף. (שלה לא, נהנהנינינהנה).

באמת תהיתי

מה עומד מאחורי השימוש התכוף כאן במילה "יישוב". אני רגילה לשמוע את המילה הזאת בעיקר ממתנחלים (סליחה).

De-Panther

New member
אנחנו הולכים לחורשים... איזה כיף לשחות עם ריח

צואה של פרות
נו... מתי יעשו גם אצלנו בריכה? אבל קודם שידאגו לתחבורה ציבורית

במקרה של רקוט ושלי זה ישוב קהילתי.

ממש לא התנחלות, אבל על קו התפר. ומדובר בשני ישובים נפרדים, לא אותו אחד.

אבל את זאת שמתבאסת

שבספטמבר לא יהיה יותר. לא היית מעדיפה לשלם עוד קצת ולהמשיך? ובכלל, אצלנו זה לא סתם בריכה, אלא קאנטרי של העשירים מכוכב יאיר. אגב, איך יודעים שכוכב יאיר הוא ישוב של וותיקי ורמי דרג בצה"ל? על הכביש הראשי בכניסה לישוב יש שלט: "אזרח, הישוב הוא ביתך". אני בטוחה שיש גם איפשהו שלט "אזרח, שפר הופעתך" עם מראה ליד.

צימעס

New member
שלי אפילו לא תפר

ישוב קהילתי. אבלני נגנבת מאלה שאומרים "אני?אני גר בְיישוב". דאה. גם ירושלים היא ישוב. (אבל) גם אני אומרת "בַיישוב".

למעלה