נועלי הגה

• פותח הנושא Gp3
  • פורסם בתאריך

Gp3

New member
../images/Emo124.gifנועלי הגה../images/Emo124.gif

אם קוראים לזה ככה.. המיתכן הזה שמחברים להגה כך שלא יוכלו ליגנוב אותו (אני משאר למיקרה שאין איתורן ודברים דומים) יש למישהו המלצות על סוג מסויים של נועל הגה כזה? מחירים מי הכי טוב.. וכ'ו.. ואם למישהו יש רעיונות יצירתיים אחרים למניעת גנבה של האוטו (במיקרה של חוסר באמצעים מונעים גנבות כמו מנעולים לקויים איתורנים וכ'ו.. אוטו ישן =\

TAL991

New member
לי יש מנעול הגה שאני

שם בפאג'רו שלי כל פעם שאני עוזב אותו אבא אומר שזה מרחיק גנבים אני חושב שגנב ממוצע פורצ אותו תוך 2ד'

aquila

New member
חוץ ממנעול הגה...

בבנזין - אתה יכול לקחת איתך את הכבל הזנה של המפלג. בדיזל שים מנעול הגה (אתה יכול לנתק את המצבר/ים אבל זה לא מבטיח כלום).

lizard

New member
אם אתה ממש רוצה להשקיע אז

כדאי שתלך למסגריה שיבנו לך מתקן איכותי ומותאם לרכב עם מנעול רציני ולא משהו שעם מברג פורצים.

lirandr

New member
נועל הגה זה מיותר...

אני פורץ את זה ב7-8 שניות (פשוט חותך את ההגה עצמו).

הנווד1

New member
לי היה

בזמנו בגיפ cj5 אבל אפשר להתאים לכל גיפ נועל ברקס ומצמד(הדוושות) הרעיון הכללי הוא שאתה לבד או במסגרייה בונה מתקן שנועל את הדוושות קשה לי להסביר איך זה נראה אבל זה גם נועל וגם מבזבז הרבה זמן לגנב לפרוץ אותו (אם הוא לא גורר את אהבתך הגדולה)

Gp3

New member
יהיה לו קשה ליגרור את אהבתי אני

חושב =) אבל עדדיין יש לך איזה אתר או תמונה שאפשר ליראות איך זה בנוי \ עובד?

הנווד1

New member
אנסה להסביר

פלח ארוך כאורך שתי הדוושות שאליו מחוברים 4 פלחים 2 מכל צד של כל דוושה בסוף 4 הפלחים יש חור ויש מוט שעובר בתוך 4 החורים עם מנעול בקצה. כמו כן לכל העסק יש רגל שפונה לרצפה כך שלא ניתן ללחוץ על הדוושות. הפלחים הם ברוחב של כ-30 מ'מ. מקוה שאתה מצליח לדמיין. זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז--/- ז ז ז ז ---/- ז ז ז ז ז ז ז ז ז ז ז ז זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ז ז ז ז ז ז זזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה