../images/Emo124.gif מש-חק! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
תודו שהתגעגעתם
והפעם - משחק במתכונת חדשה!!!
גבירותי ורבותי
קבלו בבקשה את המשחק החדש - מצא את ההבדלים!! אני אכתוב פה מילים של שיר מסוים של הדורבנים ואתם תצטרכו למצוא 20 טעויות בשיר! כל מילה שהיא לא העתק מוחלט של המילים המקוריות מהדיסק - נחשבת לטעות! מוכנים
היכון
צא
------------------------------------- לא בא לי לשמוע __________________________ השקיע הכל, כן, קיווה לקריירה למרות שאמרו לו "תמצא תחום אחר" הוא ראה את עצמו מאושר על הבמה. הוא המשיך לגדל פיאות והבטיח שלא יאכזב. הוא עבד שעות וכתב אפילו שיר שמח, קר, על אהבה. "לא בא לי לשמוע" אמרו לו. לא באתי לראות את ה"SHOW" שלך. לא בא לי לדעת מי אתה בכלל. אז קנה לו איפור והרכיב לו כנפיים. השיג חוזה בבאר די ידוע וחיכה למחיאות כפיים כשסונוור מאורות הבמה. אך הופתע לגלות שבמקום הקריאות הפתיע אותו מטר פחיות שהורידו לו את הכנפיים והוא נשאר עירום על הבמה. "לא בא לי לשמוע" אמרו לו. לא בא לי לראות את ה"SHOW" שלך. לא באתי לדעת מי אתה בכלל. הוא המשיך לנגן ולשיר על אף האיפור הכבד שנשטף מעליו. שיכורים צעקו, צחקו להוריד אותו מייד מהבמה. בין הכסאות בשדה הקרב הגיעה מתוך חלומותיו. היא השיבה לו את הכנפיים והוא שר לה שיר רק בשבילה. "לא בא לי לשמוע" אמרו לו. לא באתי לראות את ה"שואו" שלך. לא בא לי לדעת מי אתה בכלל. "לא בא לי לשמוע" אמרו לו. לא באתי לראות את ה"SHOW" שלך. אבל הוא המשיך לשיר רק בשבילה. ------------------------------------- בהצלחה!
תודו שהתגעגעתם