"אני אשמור עליי ממבטים טורפים"
מ מורצה07 New member 16/1/07 #57 "כזאת אני חולפת רגע חושפת.. " אני חושבת זהו השורה....כי ההיא מהרמז (שכחתי לגמריי את השם שלהה...חחחח ) היא דיגמנה בפרסומת ההיא של קסטרו עם המעיל שהיא פותחת אותו שנייה ואז סוגרת.... אז זאת השורה ממבול שמתאימה בדיוק לעיניין....=]
"כזאת אני חולפת רגע חושפת.. " אני חושבת זהו השורה....כי ההיא מהרמז (שכחתי לגמריי את השם שלהה...חחחח ) היא דיגמנה בפרסומת ההיא של קסטרו עם המעיל שהיא פותחת אותו שנייה ואז סוגרת.... אז זאת השורה ממבול שמתאימה בדיוק לעיניין....=]
כ כלה להשגה New member 16/1/07 #58 ../images/Emo47.gif../images/Emo178.gif כל הכבוד נכון שזה לא כזה קשה? והשם שלה זה יעל אבוקסיס עכשיו רק נותר לנחש את השורה השניה שעוד לא ניחשו
../images/Emo47.gif../images/Emo178.gif כל הכבוד נכון שזה לא כזה קשה? והשם שלה זה יעל אבוקסיס עכשיו רק נותר לנחש את השורה השניה שעוד לא ניחשו
כ כלה להשגה New member 16/1/07 #62 שורה שניה התוכנית מועדון לילה אפרת גוש עם השיר מועדון ריקודים איזו שורה מתוך השיר מבול מסתתרת?
מ מורצה07 New member 16/1/07 #64 סוגדים לאהבה ולא מדברים על כל השאר ?? חחח זה בטוחח לא קשור אפילו אבל זה שורה שממש אהבתי....=]
כ כלה להשגה New member 16/1/07 #67 ../images/Emo31.gif אל תרימי ידיים רמז: תחשבי על כיון של מועדון מועדון ריקודים אלימות
מ מורצה07 New member 16/1/07 #68 חחח.......כמה סתומה אני יכולה להיות "לא בסכינים ולא באגרוף המסתובב, שלפו עלי מילים.."
מ מורצה07 New member 16/1/07 #70 =] זה הטריד אותי אז לא וויתרתי! טוב עכשיו אני יכולה ללכת לישון בשקט...=] לילה טוב...
ת תמר יושע New member 16/1/07 #78 "פיצוצים פיצוצים תכך חודרים אלי עמו ק לבטן" ??. או... "הרחובות רחובות כאןן אפורים"
כ כלה להשגה New member 16/1/07 #80 ../images/Emo31.gif רמז: זו שורה מתוך שם השיר שאותו עוד לא פענחתם (זה עם הרמז של הזמר ולהקה שעוד לא פענחתם)מתחת
../images/Emo31.gif רמז: זו שורה מתוך שם השיר שאותו עוד לא פענחתם (זה עם הרמז של הזמר ולהקה שעוד לא פענחתם)מתחת