משחק ציטוטים

משי22

New member
../images/Emo124.gifמשחק ציטוטים

כדי שלא נתייבש פה יתר מידי בזמן הפגרה הזאת, אני פותחת
"משחק ציטוטים"
איך זה עובד? אני רושמת פה כמה ציטוטים, ואתם צריכים לזהות מי אמר למי ובאיזה פרק, וכמובן שאתם יותר ממוזמנים להוסיף ציטוטים משלכם כדי שגם אני אוכל לנחש... אם כי בבקשה, אל תשימו משפט כמו "בואו נלך לצוד את הרוח הזאת" או משהו שיכול להשתייך למאה פרקים. שימו משפט שהשיוך שלו לפרק מסויים ברור. שימו
- אני יודעת שחלק מהציטוטים ממש קלים. זה בגלל שהמטרה של המשחק היא רק לא האתגר אלא גם סתם להזכר במשפטים אהובים. סבבה? מתחילים:
1 See, but if the ghosts are in hell, how do they hear the chanting? 2 If I didn't know you, I would want to hunt you. 3 -Why would anyone want a job like that? - I had a crappy guidance counselor. 4 I wanna try the steam shower. Come on. 5 Most hunters come through that door think they can get in my pants with some... pizza, a six pack, and side one of Zeppelin IV​

G Baby

New member
עונה ומוסיפה ../images/Emo13.gif

אהבתי את הרעיון
1. 2x18-Hollywood Babylon לא בדיוק זכור לי איך קוראים להם אבל זה האידיוט שהרוח הרגה אותו לבמאי.. 2. דין לסאם בפרק 4 בעונה רביעית. 3. קאט וסאם על זה שסאם צד שדים בפרק 10 בעונה הראשונה. 4. דין לסאם בפרק 8 בעונה הראשונה- bugs 5. ג'ו לדין בפרק 2 בעונה השנייה. עוד כמה: You need to go be gay for that poor dead intern. Tell me, Bambi or Yogi ever hunt you back? You're almost hell's bitch. So you can see hell's other bitches. This isn't gonna work. I mean, come on, these badges are fake, what if we get busted, we could go to jail! Oh, look at that. Action figures in their original packaging. What a shock.

משי22

New member
../images/Emo127.gifהכל נכון, יפה!../images/Emo106.gif

על שלך אני אענה בינתיים רק על השלישי: זה בובי אומר לדין, בפרק 3X16, כשהוא התחיל לראות את הפנים האמיתיות של השדים. עכשיו שמישהו אחר ימשיך...

"This isn't gonna work. I mean, come on, thes

זה לא מהפרק שדין וסם היו צריכים להרוג שד על המטוס ודין ניסה להתחמק (סורי לא זוכרת את המספר )

WatchMeWatchYou

New member
לא, זה מהפרק Yellow Fever

כשדין חולה, והכל מפחיד אותו. אחד הפרקים היותר מצחיקים בעיני

משי22

New member
../images/Emo45.gifפרק קורע

והמשפט הזה בכלל מצחיק אותי... כל פעם שאני קוראת אותו אני נזכרת בדין הלחוץ הזה וצוחקת

משי22

New member
בגלל שאני נוסעת...

ויומיים לא יהיה לי מחשב (
), אני מוסיפה פה עוד כמה, למרות שעוד לא פתרו את אלו של איריס:
1. I’m okay. Really. I guess, if you're gonna have faith, you can’t just have it when the miracles happen. You have to have it when they don’t. 2. Oh, yeah. Life as an angel condom. That's real fun. I think I'll pass, thanks. 3. Guess I gotta save your ass for a change. 4. -I know about your dad. - You don't know crap about my dad. 5. Sweetheart, this ain't gender studies. Women can do the job fine. Amateurs can't.​
בהצלחה...

משי22

New member
../images/Emo127.gifשניהם נכונים ../images/Emo13.gif

בקשר לחמש- זה מהפרק no exit (פרק 6 בעונה השנייה) שג'ו התעקשה להצטרף אליהם בחקירה של מקרה, למרות שדין לא התלהב מזה. וכל כך אהבתי את התגובה של דין להצעה להיות הכלי של מייקל
. מתה עליו...

למעלה