אם לזה היא התכוונה אז זה מסניף סווד ר... לא תחתונים
G glory the god New member 9/3/03 #121 התכוונתי לכתוב- מה שהוא עושה אחרי שריילי תופס אותו, ואז הייתה לי שגיאת כתיב אז מחקתי משהו ושכחתי לכתוב את האחרי- אופס...
התכוונתי לכתוב- מה שהוא עושה אחרי שריילי תופס אותו, ואז הייתה לי שגיאת כתיב אז מחקתי משהו ושכחתי לכתוב את האחרי- אופס...
י יערה5 New member 9/3/03 #125 אה?../images/Emo6.gif אני התכוונתי ללמעלה יש לי תשובה וגם לך יש! הבנת?
ל לנצח1 New member 9/3/03 #127 בהתחלה זה היה סוודר אחריי זה תחתונים. טוב- המשחק תקוע אז הנה עוד תשובה: סלין דיון
B B a n j o New member 9/3/03 #130 היה כבר מיטרייה מה באפי קיבלה מחברי המחזור שלה כתודה לסיום התיכון? היה כבר... הנה תשובה: orgazem friend
היה כבר מיטרייה מה באפי קיבלה מחברי המחזור שלה כתודה לסיום התיכון? היה כבר... הנה תשובה: orgazem friend
I IDOffryn New member 9/3/03 #134 מה היה כתוב על הלוח בפרק "טד" התשובה שלי: mom!!!!! וזה לא איך באפי קוראת לאמא שלה.. או כאלה..
B B a n j o New member 9/3/03 #135 את צדקת !!!! אנשים, אני לא שואל שאלות סתם.... טוב, הנה תשובה: "Kiss the Librerian"
G glory the god New member 9/3/03 #137 שכחתי לכתוב תשובה שעליה ישאלו אז הנה-שעון טוויטי.(שמתי קודם ולא ענו על זה!)