למה הכפפות
ד דרדסטלןTM New member 25/7/03 #23 מישהוא יכול לעשות לי טובה? אין לי אפשרות לישמור את הקובץ כjpg אני לא יודע למה אבל זה בטוח ביגלל המחשב שלי, אולי אני ישלח את התמונה לאדם טוב ונחמד, והוא יהפוך את הקובץ וישים את זה באתר? בקשה
מישהוא יכול לעשות לי טובה? אין לי אפשרות לישמור את הקובץ כjpg אני לא יודע למה אבל זה בטוח ביגלל המחשב שלי, אולי אני ישלח את התמונה לאדם טוב ונחמד, והוא יהפוך את הקובץ וישים את זה באתר? בקשה
ד דרדסטלןTM New member 25/7/03 #25 ניסיתי אבל זה לא שולח את ההודעה אני ינסה מחר, זה יכולה להיות בעיה זמנית עם המחשב זה קורא לי המון
ד דרדסטלןTM New member 25/7/03 #27 טודה אבל אם אתה יכול להוסיף מגן דוד על הצאוור? כי בתמונה החדש ציירתי את זה ופה אין את זה (אני יודע איך לירשום תודה)
טודה אבל אם אתה יכול להוסיף מגן דוד על הצאוור? כי בתמונה החדש ציירתי את זה ופה אין את זה (אני יודע איך לירשום תודה)
R richter New member 29/7/03 #34 אוקי מקווה שעכשיו אף אחד לא נשכח../images/Emo13.gif ודרדס, התמונה שלך נכנסה, פשוט שמת את זה בתור קובץ וורד וזה עשה לי בעיות אז ובגלל זה לא הכנסתי ושכחתי מזה, סורי, הכנסתי עכשיו .
אוקי מקווה שעכשיו אף אחד לא נשכח../images/Emo13.gif ודרדס, התמונה שלך נכנסה, פשוט שמת את זה בתור קובץ וורד וזה עשה לי בעיות אז ובגלל זה לא הכנסתי ושכחתי מזה, סורי, הכנסתי עכשיו .
ד דרדסטלןTM New member 29/7/03 #38 ישו על מקל זה אני אני מחליף מישתמשים מידי פעם וליפעמים אני מיתבלבל ובטעות כתבתי את ההודעה הטור ישו על מקל
ישו על מקל זה אני אני מחליף מישתמשים מידי פעם וליפעמים אני מיתבלבל ובטעות כתבתי את ההודעה הטור ישו על מקל