מצטער

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
../images/Emo41.gif מנצל"ש- המשך תמונות מהמפגש ועוד

שמתם
לצבען החדש של המלאכיות שלנו
סוף, סוף
שינו אותו למשהו עדין והולם
בדומה לצבעו של מנהל הפורום... ובנוסף לכך... הגיעו התמונות שאני צילמתי במפגש
מחר תראו אותן בגלרייה................
יצא משהו...

leahle

New member
../images/Emo123.gif

אצלי המלאכים והמלאכיות עדיין בצבע אדום בוהק!!! אפליות! מי אמר שתמיד דופקים את השחורים?!?!

vk3

New member
אבל הרבה יותר עדין...

לא כמו החום הזוועתי הזה שהיה

leahle

New member
אה, זה...

אתה צודק, מצטערת... הייתי בטוחה שזה בגלל שאני גולשת ממחשב אחר אז פה זה נראה טיפה שונה...:))

Janem

New member
ZuLa

היום, 'תם יכולים לברך אותי סופסוף... אז ככה, אני חי בבית בן 100 שנה (בלי להגזים), ומאז שעברנו לכאן, יותר נכון, שבועיים מאז שעברנו לכאן, אני מפנטז לפרוץ לאחת הדירות הנטושות, לסדר אותן ולהפוך אותה לזולה של החבר'ה... אמא שלי כמובן לא הסכימה לרעיונות השאפתניים שלי ואמרה שאין דבר כזה "דירה נטושה", כל דירה שייכת למישו או הייתה שייכת בעבר, ובאמת אחרי ברור עמוק, רוב הדירות חצי הרוסות (בלי לפרוץ), ושייכות רובן לזקנים בני 90+ שחייו בהן בילדות!!!! הזקנים אמרו שבגלל שהדירות חצי הרוסות אין סיכוי שהם ישכירו אותן למישו במאה שנה הקרובות, מה גם שהולכים להרוס ת'בית עוד כמה שנים... אז בצעתי את זממי בכל זאת. לא הסתפקנו בלפרוץ ת'גג וגם פרצנו ת'דירה האחרונה בדרך לגג, שזה לא דבר קל בפני עצמו, הדלת לא הייתה נעולה, אבל היה וואקום חזק..חח הדירה הייתה הרוסה רק בחלק של המטבח, שם ממש התקרה התרסקה על הכיור וכנראה אף אחד לא מסכים לחיות שם בגלל זה. עוד מעט נתחיל לסדר ולנקות אותה ואולי גם להעביר לשם ציוד מוזיקלי... אם לא יתפסו אותנו, תהיה לי זולה, דירה בחינם, תם מוזמנים..חח...

Janem

New member
אופס, אה...

התכוונתי שזה יהיה שרשור חדש... נו טוב...

Janem

New member
אגב, מישו בא לזה...

זה ב26 או ב27??? זה אחלה מתנת יומהולדת בשבילי...

s h u r i k

New member
זה ב 26

אני בנתיים מנסה להוציא כסף מההורים שלי.... אם אני מצליח אני טס לשם, וגם בדרך מבקר את אנוטקה שלי
!!! אתה בא???

s h u r i k

New member
סבבה

אבל זה ממש לא בטוח, כי ההורים שלי לא ממש נותנים לי כסף עכשיו.... נדבר כבר! מי עוד בא?

למעלה