מצביעים לדניאל

אוי ואבוי לכםםם מה זההה-לאאאאאאא

הפורום ידרדר אני אומרת לכם איך זה שדניאל יורד למקום חמישי??????????? ילאה להצביע חבר'ה יש לנו עד שעה 5 יאלהההההההההה להצביעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כמה שאתם יכולים קדימה לתקתק.. הוא חייב להיות היום מקום 1 (אמ.. היום לא נראה לי זה יקרה אז לפחות מקום רביעי בחזרה) תודה

במוסיקה 24 במבוקשים דניאל ירד ל8

חברה תעלו אותו אל תתנו לו להשפיל את מבטו באו נרים את ראשו ושיצעד (בגאווה-סתם)ויהיה מקום ראשון יאללה להצביע קראתי משהו דומה באחד הפורומים שביקשו להצביע לאומן שעליו הפורום

חח בגאווה אהבתי - מההה??

אבל לפי מה שאני זוכרת זה היה מקום חמישי אוי ואבוי אם זה שמיני יאלה לעלות בחזרההההההההההההההההההה

כן זהו עכשיו ראיתי באתר-שיטטט

מה זה במקום שמיני? לאאאאאאא מזה אסור שהוא יסתובב ככה בחוץ הוא חייב ל-ע-ל-ו-ת תצביעו כמה שיותר כמה שאתם יכוללים

יש עוד שעה ואל תשכחו..

אפשר להצביע גם באתר (לחסוך כסף חח) וגם באמסמסים לשלוח את המספר: 4061 למספר: 2424 בבקשה תצביעו חייבים היום לעלות לפחות למקום ברביעי חזרה אום יותר אז הרבה יותר טוב (למרות שלא נראה לי נצליח לגבור על 2000 במעריצות של סקעת חח)

../images/Emo124.gifמצביעים לדניאל

שרשרו לכאן קישורים לכל המקומות שאפשר להצביע בהם לדניאל

D I L

New member
רק שתדעו שכששולחים יותר מ-8 הודעות.

זה מאפס הכל... אי אפשר יותר מ8 ביום... חבל

D I L

New member
אני אמרתי... חבל שכל ההודעות יפסלו

גם אני מתה על דניאל..

היום 5 :<

עצוב תצביעו הרבה אתמול הצלחנו לעלות ממקום 8 למקום 4 ואנחנו נצליח הפעם גם לעלות למקום 1 רק עוד מאמץ קטן אין לנו עוד הרבה תצביעו הרבה

daphnef

New member
תקשיבי..

נכון שאת רוצה שהוא יהיה מקום ראשון.. אבל אי אפשר לשבת ולהצביע לו 3000 פעמים. פשוט אי אפשר.. פשוט כשנכנסים לאתר להצביע וזהו. חבל סתם להצביע, באמת... והפורום ממש ממש ממש לא הדרדר..זה שהוא אולי לא הטעם של הרוב, זה לא אומר שהפורום הדרדר..

צודקת

אבל בכל זאת שווה להצביע הרבה כמוני פתחתי הרבה כינויים ב24 לא מכריחה לפתוח הרבה כינויים העיקר להצביע ואם לא בא לך לא צריך אני אומרת את מה שאני חושבת ואם מגיע מצב שממקום 4 ירדנו למקום 8 תאמין לי שהמצב על הפנים מילא לרדת בהדרגה ממקום 4 למקום 5 6 מילא אבל במכה? זה כבר אומר שמלא הזניחו פה אני מנסה לשכנע להצביע זה הכל למי שלא בא באמת לא צריך.. אם אתם חושבים שזו סתם תחרות טיפשית (למי שחושב ככה זה לא באופן כללי) מי שחושב ככה אז הוא כנראה טועה כי תאמינו לי שמעדכנים את דניאל אני בטוחה בזה

למעלה