מפגש!

®NuLy®

New member
../images/Emo124.gifמפגש!

בקורב החופש נגמר (
) ועוד לא הספקנו לעשות מפגש שווה כזה
אז בשרשור הקודם הועלו כל מיני רעיונות לשינוי מקום המפגש: לונה פארק, ים.. הדבר שהכי נתמך (וגם אני מאוד בעד!!) זה מפגש בעיר הקודש - ירושלים! אז כדי לקצר תהליכים כתבו בכותרת ההודעה אם אתם בעד מקום המפגש (
) או לא (
) לציין למה לא ומקום אחר שהוא מציע... ובתוכן ההודעה לכתוב תאריכים בשבועיים הקרובים שלא נוחים לו בשום אופן. אני מבקשת לא לשלול את המקום מפגש רק בגלל שנראה לכם שהוא משעמם. כאחת שגרה 20 דק' מירושלים ומבלה שם את רוב חייה, אני יכולה להגיד לכם שמרכז העיר והמדרחוב בין המקומות המעניינים ועם הרבה אוכל טוב (מישהו אמר איוו?). אז הרבה שיתוף פעולה ומאמץ מצידכם להגיע למפגש (בכל מקום שהמפגש לא יהיה!)

Evil Pig

New member
ירושלים! חוזר אליך, לחומותיך, את היחידה אני

נשבע!! לא יכול מה29 עד ה31 כי יש סלקום וליום!!! אני הולך לראות את הגמר של כוכב נולדדדדדדדדד יאללה מארינההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!1אחד אחד אחד אחד!

Evil Pig

New member
אני צריך לשנות את הצבעתי ל- ../images/Emo31.gif עשיתי תחשיב

והעלויות שזה יעלה לי זה טירוף..

Ipecac0

New member
../images/Emo31.gif

99% שלא ירשו לי כי יעני מסוכן שם, ואני הולכת וחוזרת לבד וזה. לדעתי פארק הירקון יכול להיות אחלה... בהזדמנות זו אתנצל על הנטישה הקלה... אני חולה כבר כמה ימים...

Ipecac0

New member
אה ואני יכולה כעיקרון כל יום

כל מה שצריך זה להודיע לי שבוע מראש ואני אסדר ת'משמרות שלי בעבודה לפי המפגש.

STU XD

New member
../images/Emo45.gif

יהיה לי ממש בעייתי למצוא תאריך מתאים. מה-18 עד ה-22 אני לא פה.. 23 הופעה.. 24 זה יום שבת 29-31 זה סלקום ווליום אז זה משאיר לי 25-28..

STU XD

New member
תיקון

24 זה יום שישי, 25 זה יום שבת.. אז זה משאיר לי את 26-28

Shlomit586

New member
האמת שמחר אני מתחילה לעבוד

וזה בעייתי אם זה משהו לא בירושלים רק ירושלים מבחינתי אחרת אין שלומיתXD

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני לא חושבת שיהיה בכלל מפגש..

עם רמת השתיוף פעולה המדהימה שהולכת פה זה פשוט בלתי אפשרי

Shlomit586

New member
נעשה בחופש הבא

אין לי מושג מתי הוא, אבל אני זוכרת שזה בד"כ ממש קרוב לתחילת שנת הלימודים.. בטוח לא יצא
אנחנו לא מוצאים אפילו מקום נורמלי ולדעתי רוב האנשים בכלל לא יכולים לבוא כדאי שלא נתעסק במפגש עכשיו...זה סתם דיונים מיותרים לדעתי נעשה בחופש הבא, שאנשים יכולים לבוא והכל יהיה יופי טופיXD

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלמה שבחופש הבא כן?

ראש השנה קצר.. ובסוכות רוב הסיכויים שאני לא יכולה.. אני לא חשובת שזה קטע של זמן זה פשוט שאין כאן שיתוף פעולה וחבל... אם את מוכנה לקחת את המפגש הבא על אחריותך אז באמת יופי טופי.. כי אני דיי הרמתי ידיים.

Shlomit586

New member
בסוכות גם אני לא פה

אבל אפשר לארגן בראש השנה זה לא נראה לי תהיה בעיה

Sweet berries

New member
שמעי גלי,

זה באמת לא מצב אידיאלי למפגש. צריך לחכות עוד קצת, וכן החופש עומד להסתיים אז אני לא יודעת אם כבר נספיק לקבוע בכלל תאריך בעשרה ימים. אבל זה טוב שניסית, כלומר, זה.. טוב. חח. :)

למעלה