מפגש!

FooK MI

New member
../images/Emo124.gif מפגש!

טוב. אנשים בפורום הזה נוטים לפנות זה אל זה בניקים, ולהתעלם מקיום שמות פרטיים ושאר פרטים מזהים. וזה חבל נורא, כי אם כולנו נפגש לראשונה בכמה השעות שלפני ההופעה, אנחנו פשוט נתפזר, כל אחד למכריו [ובטח שלא נוכל לבוא לטורי בתור פורום המעריצים שלה, כי אז היא תשאל "Uh, all three of you?" ותבטל את ההופעה], ואם נכיר קצת מראש זה ודאי יהיה הרבה יותר נעים. ולכן אני פולש לניהול |מהפכה|, ודורש מכולם לשרשר תאריכים לא נוחים עד ה-21 ביולי. זה טיפהטיפה פחות מחודש, כך שצריכים להיות מספיק תאריכים מתאימים, אבל בזה נעסוק אח"כ. נפסלו מראש: 12.7 - בגרות באנגלית, 16.7 - בגרות במתמטיקה. הייתי פוסל את ה-9.7, אבל כמה אנשים בפורום טורי כבר יעשו בגרות בפיזיקה. :X וזהו. מי שלא משתף פעולה, לא מקבל את הכרטיס שהזמין [וכבר ראיתם אילו קשרים יש לי!].

FooK MI

New member
אה, ושכחתי :X

אם למישהו ידוע על מפגש-ישרא, נא להתריע מראש. מפגשוקס, לעומת זאת, יתקבל בברכה.

Vivi Sparrow

New member
מפגשטורי!

בינתיים, שני התאריכים היחידים שלא נוחים לי הם 5.7 ו-10.7, במיוחד 10.7 כי אני מופיעה באונ' ת"א באנימהוליקון. :)

Margarita chum

New member
תאריכים לא נוחים לקאיה:

2.7- בגרות בסוציו'+ עובדת באירוע לזכרו של מאיר אריאל במשמרות. 4.7- מסיבת סיום. 17.7- יום לפני הגיוס. 18.7- צו גיוס. 19-20.7- צבא.

Applebite

New member
אני אשמח לבוא למפגש

ורצוי מאוד שהוא יהיה בערב, כי אני עובדת. אין לי ממש תאריכים של כן ולא, אז זה יהיה מאוד תלוי בשעה וביום הספציפי שייבחר.

yuval k

New member
טוב :mad:

למען האמת, יותר קל להגיד מתי אני כן יכול. אני משער שב־5.7 וב־18--19.7 אוכל להגיע. (בשאר הימים אתעסק, כנראה, בתִחְרֹשֶׁת פרה־מבחנית.)

רעוּת

New member
אני מהזה לא יודעת מה נסגר איתי בשבועיים הבאים

נראה לי שאני עובדת כל יום, הו כה קשים הם חיי
בכל מקרה אני לא יכולה ב-2.7 וב5.7 וגם השבוע באיזשהו יום, אבל אני לא זוכרת מה הוא
לא נורא, אני אשב לבד בחושך

behappy

New member
כנ"ל כנ"ל../images/Emo10.gif

לקראת ה-13-14 ליולי אני נעשית קצת יותר פנויה., אבל אז מתחילה חופשת סמסטר=[[ בקיצור, תקבעו, אני כבר אנסה להגיע או משו.

noosh

New member
יש לי טבלה כזאת כבר מאוגוסט שעבר

כשניסינו לארגן מפגש. אז אל תעתיק, כן?
סתם. אני יכולה רק בשבועים הקרובים (עד ה-6.7, אבל זה יום שישי אז סביר להניח שלא
). ובכל יום אח"כ רק בערבים, אבל בטח מ-19:00 בערך. בקיצור, נפסל: 25.6 28.6 2.7 5.7 8.7 9.7 10.7 11.7 12.7 15.7 16.7 17.7 18.7 19.7

רעוּת

New member
נראה לי שיותר פשוט להגיד מה נשאר ../images/Emo122.gif

נו אז לכי תסכמי את זה כבר, ותרשמי איזה יום זה יוצא, ושעות, ודרכי הגעה מכל רחבי הארץ ואת הטמפרטורה החזויה לאותו יום. תודה מראש

למעלה