לא ינתנו לי לנסוע עד גדרות, אעע. :<< תהנו המון, תעשו אחד את השני (ואחת את השנייה! ^-^), בלעדיי.
K Kouryuu New member 3/2/05 #15 ../images/Emo31.gif לא ינתנו לי לנסוע עד גדרות, אעע. :<< תהנו המון, תעשו אחד את השני (ואחת את השנייה! ^-^), בלעדיי.
../images/Emo31.gif לא ינתנו לי לנסוע עד גדרות, אעע. :<< תהנו המון, תעשו אחד את השני (ואחת את השנייה! ^-^), בלעדיי.
H HuGo Hell New member 3/2/05 #34 לא, לא נאה לי! ../images/Emo1.gif ונראה לך שאבוא? איכס! לסבית! אני לא אגע בך עם מקל של שתיים וחצי מטר!
לא, לא נאה לי! ../images/Emo1.gif ונראה לך שאבוא? איכס! לסבית! אני לא אגע בך עם מקל של שתיים וחצי מטר!
C cowgirl Ms New member 4/2/05 #43 זאת אומרת שכשתראה סטרייטית כוסייה תתנפל עליה עם מקל??! מה זה המנהג המעוות הזה?! הנוער של ימינו :-\
ו וונקי New member 3/2/05 #18 פליז פליז תעברי את שבוע השבוע הזה אני סוגרת שבת בגדוד ואין לי שום דרך להתחמק מי זה הפעם שבוע אחרי זה אני היה בית
פליז פליז תעברי את שבוע השבוע הזה אני סוגרת שבת בגדוד ואין לי שום דרך להתחמק מי זה הפעם שבוע אחרי זה אני היה בית
K ketty the sheep New member 3/2/05 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אני אביא לגדרותניקים האלו סיבה לחשוב פעמיים לפני שהם קוראים למישהו אחר 'גיי'. ואני אביא לסבו. כלומר, אני אבוא, ומי שתרצה תוכל לקחת.
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אני אביא לגדרותניקים האלו סיבה לחשוב פעמיים לפני שהם קוראים למישהו אחר 'גיי'. ואני אביא לסבו. כלומר, אני אבוא, ומי שתרצה תוכל לקחת.
K Knotted String New member 3/2/05 #24 ../images/Emo31.gif../images/Emo129.gif יש גרמנים בשהם. לא, באמת. מגיעה אלינו משלחת מגרמניה, ומתארח אצלי גרמני חביב וחנון במקצת בשם בני. הייתי מביאה אותו, אך אני חוששת שזה יצלק אותו נפשית.
../images/Emo31.gif../images/Emo129.gif יש גרמנים בשהם. לא, באמת. מגיעה אלינו משלחת מגרמניה, ומתארח אצלי גרמני חביב וחנון במקצת בשם בני. הייתי מביאה אותו, אך אני חוששת שזה יצלק אותו נפשית.
L Lady_Voldemort New member 3/2/05 #25 ../images/Emo77.gif דווקא.. נשמע לי כמו משימה נורא מבדרת, לצלק גרמני בשם בני בארוע פורמיסטי כשר.
L Lady_Voldemort New member 4/2/05 #36 ../images/Emo77.gif תסלחי לי? הרבנות הראשית של בית כנסת קט הסתן (666) מאשרת כשרות מלאה! (וגם מכינה חתוילם צלויים כשרים)
../images/Emo77.gif תסלחי לי? הרבנות הראשית של בית כנסת קט הסתן (666) מאשרת כשרות מלאה! (וגם מכינה חתוילם צלויים כשרים)
G Gizmo16 New member 4/2/05 #38 מה, לפני שצולים את החתולים-../images/Emo28.gif מורידים להם את הציפורניים?!
L Lady_Voldemort New member 4/2/05 #39 ../images/Emo77.gif צליית החתולים באופן כשר היא דבר הנשמר בסוד רק עם העורכים את הטקס... נו אז מתי עושים על האש?
../images/Emo77.gif צליית החתולים באופן כשר היא דבר הנשמר בסוד רק עם העורכים את הטקס... נו אז מתי עושים על האש?
D De-Panther New member 3/2/05 #27 ומה עם הצלקת שהם...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif השאירו אצלנו?? המעט שנוכל לעשות זה לצלק אותם בצורה שכזו
ומה עם הצלקת שהם...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif השאירו אצלנו?? המעט שנוכל לעשות זה לצלק אותם בצורה שכזו
ג גילתנאס קוץ אש New member 3/2/05 #29 תביאי תביאי תביאי! ../images/Emo98.gif מה? שיחווה גם קצת מישראל ה... אהמ... אלטרנטיבית .