מפגש קיץ (2)

../images/Emo124.gifמפגש קיץ (2)../images/Emo42.gif

בואו נדבר עוד קצת.
מבחינת רעיונות, הוצעו כמה:
כרגיל - שוטטות בקניון
ללכת למסעדה או משהו כזה
באולינג/סנוקר/מיני גולף וכו'
בית של מישהו הרעיון היחיד שמחייב מבחינת תאריך הוא בית. יש לנו שתי אופציות שהוצעו ע"י ערבה והילה - יש בית בראשון לציון בין ה13.8 ל-30.8, או בית בהרצליה מתחילת יולי ואילך. הפעם נצביע לפעילות במפגש - שכל אחד יגיב ויאמר מה הוא מעדיף לעשות, נימוקים יתקבלו בברכה.

אני

(כן זה בדיוק מה שכתבתי באותו שרשור בווית'ין
) לדעתי בית זה הכי קל ונוח והכי כיף, אם יסכימו לנו להחריב את המטבח בבית המארח נוכל להכין ביחד פסטה או משהו כזה.
ובבתים לרוב יש מיזוג או מאוורר, שזה עוד יתרון, ואין שומרים שיגרשו אותך או אנשים שידרכו עליך וכו' וכו'. חוץ מזה שוטטות רגילה בקניון נשמעת לי נחמדה *בתנאי* שנדע מראש על דברים לעשות חוץ מ...לשוטט ולשבת ולדבר. כי זה משעמם בסופו של דבר וצריך עיסוקים.

Brombit

New member
בלה ב ../images/Emo115.gif

מסעדה זה מגניב אבל רק שאלה מה קורה עם הכסף באולינג לא בא לי אבל... יכול לבוא. ביליארד ומיני גולף ממש לא בא לי בית של מישהו זה מגניב פעילויות אם אין משחק מסודר- משחקי חברה, אוכל, פטפוטים (לא שצריך להחליט על זה
), שוטטות קטנה ברחובות הסמוכים כמו נוער בסיכון

Brombit

New member
בעקרון לא מתחשק לי ../images/Emo115.gif

אבל יכול להיות שבכל זאת יהיה לי כיף עם המסעדה יכולה להיות בעית כסף. אלא אם רק שוהים שם ואת האוכל לוקחים ממקום אחר... קיצר לא'דעת :X

חח אי אפשר לשבת במסעדה ולאכול אוכל של מקום

אחר P: אם נלך למסעדה זו לא תהיה אחת יקרה מן הסתם. אבל נראה כבר, בכל אופן לפי התגובות עד עכשיו לא נראה לי שנבחר באמת מסעדה.

MR Lordi

New member
אני מאוד רוצה, אבל-

הבעיה היא שאני גר בצפון.
אף פעם אני לא יכול להגיע למפגשי פורומים. הייתי שמח אם זה היה בחיפה
אבל זה בטח רחוק לשאר...

חבל :{

חיפה זה באמת נורא רחוק לחלק מאיתנו... אבל אולי אפשר בכל זאת לארגן מפגש צפוני למי שכן יוכל להגיע. כמו ששירה, מיכאל ואני פעם עשינו מפגש ירושלמי מצומצם. P:

Endogenisis

New member
חיפה../images/Emo45.gif

למרות שאף אחד לא יגיע :{ טוב שתדעו לכם, לנסוע לת"א לוקח לי שעתיים+ ועולה לי בסביבות ה70 ש"ח להלוך חזור! וזה גם בעקרון למה אני לא ממש יכול לשתף איתכם פעולה בארגון מפגש כי אני נוסע לת"א פעם אחת בערך בחופש למפגשציצ. :$

LadySilkworm

New member
מיני גולף!!!!!!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם לי יש בית ריק, מסוף יולי עד ה-13.8, אבל בסוף יולי אני כנראה שלא אוכל כי מתוכננת איזה נסיעה לאילת עם בנות שהיו איתי בקורס, ואמ, בימי שישי אני לא אוכל בבוקר כי יש לי קורס צילום, ואנא קחו בחשבון שמספר ימי החופש שלי הוא מוגבל ונראה לי שנשארו לי רק 8 בערך :p [לשנה הזאת..חה].

Sanguine Sky

New member
אוי

זה נראה כאילו צחקתי עלייך, אבל לא צחקתי עלייך! זה פשוט שעשע אותי!

bachner1

New member
הממ

בעיקרון אני מניח שאני אגיע להכל, במיוחד לאופציות של בית של מישהו ולסנוקר ושות'. קניון זה כבר די בנאלי, ואני גם לא בטוח כמה מסעדה יהיה מוצלח...

למעלה