מפגש צ'אט!!!! שרשרו באיזה יום ושעה נוח לכם, צריך להפעיל קצת את הצ'ט הוא מת משעמום!
ש שלמונזה New member 26/1/05 #1 ../images/Emo124.gifמפגש צ'אט!!!! ../images/Emo168.gif שרשרו באיזה יום ושעה נוח לכם, צריך להפעיל קצת את הצ'ט הוא מת משעמום!
../images/Emo124.gifמפגש צ'אט!!!! ../images/Emo168.gif שרשרו באיזה יום ושעה נוח לכם, צריך להפעיל קצת את הצ'ט הוא מת משעמום!
ש שלמונזה New member 27/1/05 #4 טוב אם זה תלוי בי אז ../images/Emo168.gif מחר ב- 20:00 עכשיו כולם: נו לא נוח לי, למה לא ב- 21:00? ביום חמישי השתגעתם? אני יוצאת!
טוב אם זה תלוי בי אז ../images/Emo168.gif מחר ב- 20:00 עכשיו כולם: נו לא נוח לי, למה לא ב- 21:00? ביום חמישי השתגעתם? אני יוצאת!
1 1Reebok New member 27/1/05 #3 מתי שבא לך חוץ מבערבים, אני לומד. ואחרי הצהריים אני בטח מתאמן על הפסנתר או משהו. ובצהריים אני בבצפר. וגם בבוקר. ובלילה אני ישן. חוץ מזה - הכל אחלה.
מתי שבא לך חוץ מבערבים, אני לומד. ואחרי הצהריים אני בטח מתאמן על הפסנתר או משהו. ובצהריים אני בבצפר. וגם בבוקר. ובלילה אני ישן. חוץ מזה - הכל אחלה.
ש שלמונזה New member 27/1/05 #6 מזכירה לכם ../images/Emo168.gif כמו שאני מכירה אותכם אף אחד לא יבוא... בואו נראה מי יפתיע אותי
ש שלמונזה New member 27/1/05 #7 טוב לא אוהבת אתכם יותר ../images/Emo168.gif העיקר תגידי מתי ונבוא מזל שיעל באה לפחות יש בן אדם אחד שליטה בפורום הזה. *זהו אל אוהבת אותכם יותר*
טוב לא אוהבת אתכם יותר ../images/Emo168.gif העיקר תגידי מתי ונבוא מזל שיעל באה לפחות יש בן אדם אחד שליטה בפורום הזה. *זהו אל אוהבת אותכם יותר*
ש שלמונזה New member 28/1/05 #9 לך יש תירוץ אותך אני אוהבת ../images/Emo168.gif את המבריזנים [שאני לא אנקוב בשמם ברבים] לא! יש גבול
מ מורי לנצח New member 28/1/05 #10 זאת לא אשמתי ואני לא אשמה ../images/Emo187.gif סיימתי לעבוד רק ב 23:00