אם כך שתיה קלה למיניה עליי
A avorly New member 8/9/05 #22 מקוםבלב, קודם כל- מה עם הסמויה שכבר היתה במפגש בחיפה? מגיעה? ולגבי האוכל- מה שמתחשק לך, הכל מתאים רק בלי בשר.
מקוםבלב, קודם כל- מה עם הסמויה שכבר היתה במפגש בחיפה? מגיעה? ולגבי האוכל- מה שמתחשק לך, הכל מתאים רק בלי בשר.
מ מקוםבלב New member 8/9/05 #23 סמויה הי אורלי, דיברתי איתה ויש לה כוונות להגיע. אפילו שאלתי אותה האם היא זו שהביאה במיה. מקווה שתגיע. יום נפלא
סמויה הי אורלי, דיברתי איתה ויש לה כוונות להגיע. אפילו שאלתי אותה האם היא זו שהביאה במיה. מקווה שתגיע. יום נפלא
M modmod New member 8/9/05 #25 לכל הבאים מדרום וממערב אני מתכנן עצירה להתרעננות בדרך. יש כל מיני אפשרויות ויותר מאוחר אשלח לכאן את הצעותיי. נראה אתכם.
לכל הבאים מדרום וממערב אני מתכנן עצירה להתרעננות בדרך. יש כל מיני אפשרויות ויותר מאוחר אשלח לכאן את הצעותיי. נראה אתכם.
V vca New member 8/9/05 #26 זה אני בניק אחר הכוונה ב"נראה אתכם" זה להתראות. תרגום מאנגלית. ביי (כולם מבינים).
ק קסם המדבר New member 8/9/05 #28 אני - - - - לוידעת, אין לי רעיון זה צריך להיות משהו סגור או שאפשר לקנות בדרך כי אנחנו מגיעים למטולה כבר ביום חמישי בצהרים. אבטיח? יין? ירקות לסלט? למרות שנראה לי שמה שחסר זה דווקא אוכל ולא "מיסביבים". טוב, תגידו לי אם יש רעיון.
אני - - - - לוידעת, אין לי רעיון זה צריך להיות משהו סגור או שאפשר לקנות בדרך כי אנחנו מגיעים למטולה כבר ביום חמישי בצהרים. אבטיח? יין? ירקות לסלט? למרות שנראה לי שמה שחסר זה דווקא אוכל ולא "מיסביבים". טוב, תגידו לי אם יש רעיון.
A avorly New member 9/9/05 #29 קסמונת, אם תחליטי לקנות אוכל מוכן, אין בעיה להפנות אותך להמון מקומות באזור. אשמח לסייע.