אם הייתם דוחים ביום הייתי בא... :)
G giant G New member 22/8/05 #34 נשיים מדי????!?!?!?!?! נוווווו טוב את צודקת אבל אני מת על המוזיקה שלהם XD לא ממש מעניין אותי איך הם נראים... אני לא הומו ולא מסתכל על בנים בצורה הזאתי... HIM rulezzzzz!!!
נשיים מדי????!?!?!?!?! נוווווו טוב את צודקת אבל אני מת על המוזיקה שלהם XD לא ממש מעניין אותי איך הם נראים... אני לא הומו ולא מסתכל על בנים בצורה הזאתי... HIM rulezzzzz!!!
O oOo linkin girl oOo New member 22/8/05 #35 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם המוזיקה רגוע קצת חחח אבל ממש נחמדים הנשיים האלו
P pookacha1 New member 22/8/05 #39 ../images/Emo3.gif אני הומואית ואני נהנת מאוד להסתכל על החבורת נשיים היפים האלה ד"א.. זה הרקע שלי עכשיו..
../images/Emo3.gif אני הומואית ואני נהנת מאוד להסתכל על החבורת נשיים היפים האלה ד"א.. זה הרקע שלי עכשיו..
C Cry For The Moon New member 22/8/05 #43 גנבת את המילה שלי פחחחחחח ההאהאהאה סתם גם אני אומרת לפעמים שאני הומואית וזה נכון חחחח
א אסף Day New member 21/8/05 #6 ../images/Emo31.gif יש לי שיעור... הכנה לפסיכומטרי בכל יום זוגי בשבוע כמו יום רביעי זה נגמר רק ב1:30 ולהגיע מהצפון זה רחוק אני לא יוכל להגיע בזמן אז
../images/Emo31.gif יש לי שיעור... הכנה לפסיכומטרי בכל יום זוגי בשבוע כמו יום רביעי זה נגמר רק ב1:30 ולהגיע מהצפון זה רחוק אני לא יוכל להגיע בזמן אז