מפגש פורום

ענת1986

New member
../images/Emo124.gifמפגש פורום

מה אתם אומרים? הפעם אני רוצה שזה יהיה משהו אחר ושונה מהפעמים הקודמות. יש כמה אפשרויות שחשבתי עליהן:
באחת ההופעות של ברי. לפי התכנון יהיו באוגוסט כמה הופעות אז אפשר בהן, או שאפילו אפשר בניצנים.
ת"א- פארק הירקון או גני יהושע. להיפגש ולעשות על האש.
באולינג, בית קפה או ים בת"א. זה מה שעלה לי לראש בינתיים. אני אשמח אם תציעו גם. לגבי תאריכים נסגור בהמשך.

ben4ever

New member
לדעתי בניצנים הכי טוב....

סביר להניח שרוב הפורום פה קנה כרטיס להופעה בניצנים, כך שזה ייצא הכי טוב אם כולנו ניםגש ב8.8

xero1

New member
ניצנים אני מקווה שאני אבוא

כמה בכלל כרטיס לשם? יעני בכסף.. לא פקקים. ודרך אגב מישהו בא ביום רביעי למאיר אריאל במשמרות?

Eyedan

New member
אממ....

אי אפשר לרכוש כרטיס להופעה של ברי בניצנים עם כסף רק עם פקקים (15). אלה אם כן מישהו שאסף פקקים יהיה נחמד למכור לך בזול או אפילו יותר נחמד כמוני למשל שנה שעברה להביא לך כרטיס בחינם!

Keitarou

New member
ניצנייייייים....

גם אני אהייה בהופעה של בריייי.. כנראה..

ענת1986

New member
מעריב לנוער מעניק כרטיסים גם-

כל מה שצריך לעשות זה לשלוח sms למספר 2080 עם המילה 'קולה', רווח, מספר ההופעה שאתם רוצים ללכת אליה ושמכם המלא. ההופעות- 1. הראשון ברוק - שלום חנוך. 2. בדרך אל הים - משינה 3. נותנים בראש - סבלימינל ודומיו 4. אלקטרו רוק- עברי לידר ואביב גפן 5. טיפה בים- היהודים וזקני צפת. 6. ניצוצות- ברי, אינפקטד והג'נג'יות. 7. קולהגרוב- שב"ק 8. קולהפופ 9. קולהרוק 10. גמר כוכב נולד.

למעלה