מפגש פורום

Ez sLeeP

New member
בארבעה לאוגוסט!

04/08/2003, ארבעה ימים אחרי ראש החודש אוגוסט, חודש אזרחי לכל דבר. יותר ברור מזה, לא ניתן להיות!! :) היום בו ימלאו לווייטי (הכלב ה*חמוד* שלי) 6 שנים (או 42, תלוי איך אתם מסתכלים על זה..), לתומר - 20 שנים וחצי (או 4 וחצי, או 34 וחצי - תלוי איך אתם מסתכלים על זה), ולגלי (אתם לא מכירים, מזה משנה?) - 17.

Ez sLeeP

New member
אתם כאלו משביזים..

(נדב מתפוצץ מצחוק) תומר. התפקשש לך הקונספט, ואני אפילו לא אמרתי דבר. כוחו של הגורל?! סתם. דווקא חיבבתי את הנישה-המדשאית-המלאכותית שיש שם. למה לא הרצליה?!.. יש שם גם את הקניון החדש הזה, עם השמיים..

אשכרה השווזתם אותי ../images/Emo4.gif

החוף ההוא זה מיקום כל כך מושלם אפילו הקוטר נדב ("הדשא פה מלאכותי...") הודה שזה מקום מצויין ואין כל כך הרבה הבדל בין להגיע לת"א ולהגיע להרצליה הבדל של אוטובוס אחד בלבד! אבל אם כל כך הרבה אומרים שהם לא רוצים הרצליה אני נאלץ לרדת מהרעיון (אל אף שנורא חבל לי
) וטב נו אז קובעים בגני יהושוע לכל מי שרוצה הסברים על איך להגיע מוזמן לפנות אליי אני אשתמש במילה במצרית שמייצגת את המצב טוב מוותני
(נא לקרוא מ בפתח ,וו = W , ת בשווא , ונ בחיריק) שיהיה לכם סוף שבוע רגוע
תומר

מרילנצח

New member
וואי התחרפנתי...

טוב אז אחרי יום מתיש שעבר עלי בו אני ותפלצתי (עמיתוש הכפיתוש) כבר פינטזנו על הים בהרצליה, אני באה ומגלה שרק פינטזתי על הרצליה ואנחנו בת"א.. על זה נאמר נארףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!! בכל אופן כבר לא אכפת לי רוצים ת"א שיהיה ת"א... אני מסתדרת עם הכל..

מורי

אין לך מושג כמה רע לי מזה שלא נלך לים שם
המקום היה מושלם והשקיעה שם - נשבע שירדה לי דמעה או שניים
ובסוף לא נלך לשם
אבל גם גני יהושוע זה מאוד טוב!!

למעלה