מפגש פורום

../images/Emo124.gif מפגש פורום

טוב אתמול גל לקח אותי ואת נדב לטיול החוף השרון בהרצליה כדי שאני אראה על מה מדובר (אני לא יכול לקבוע שעושים מפגש במקום שלא ראיתי מעולם) היינו שם ככה בשעת בין ערביים מדהימה (אוי איזה שקיעה מדהימה
|נמס|) הגעתי למסקנה שהמקום מושלם לכל שונאי הים וכן לאוהבי הים ולאלו שרוצים דשא לכולםםםםם ובכן אני חושב ששם זה המקום המושלם לעשות את המפגש (ולא בפארק הלאומי כמו שחשבתי שנעשה בתחילה...) אם יש למישהו הסתייגויות אני הכתובת
שיהיה לנו שבוע מקסים
תומר

ZVI Z

New member
זה קצת מסבך את ההגעה.

לנו הירושלמים,שכנראה לא יהיה למור מכונית. לת"א זה שטויות להגיע אבל אף פעם לא נסעתי להרצליה,אין לי מושג איך ומה עושים שם ואיפה זה בכלל.

mushmor

New member
יש לי רעיון מעולה!!!!

קניון עזריאלי!!!! למישהו אין אפשרות?!!?

מיטקין

New member
ממש טוב.....

אני גר בנתניה לכן יהיה לי קל להגיע אבל את האמת גם לת"א לא בעיה להגיע... אני חדש אז אני מאמין שאין לי כל-כך זכות להביע דעה אז תחליטו בעצמכם...

לכולם יש זכות לדיעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אנשים התפקדות!!!!

וכן הקפצה
אני כותב את רשימת האנשים שמגיעים/לא מגיעים אם יש שינויים הוספות תיקונים ועוד נא להודיע לי
לא מגיעים: כרמית , נועה , לירן ורותם מגיעים: אני , צבי , מורי , נושי , נדבוש , ספיר , חופית , גל , נטלי וסתיו לא ידוע: אופיר - שאמר שהוא לא יודע אירית - שלא הבנתי אם היא יכולה או לא בתאריך הנ"ל מייקל - נתון לחסדי צה"ל וסימס - שלא הבנתי אם הוא יבוא בסוף או לא כל שאר האנשים שלא מופיעים ברשימה הנ"ל מוזמנים להודיע לי מה קורה איתם בתודה מראש
תומר

amit hakapit

New member
תומר, שלחתי לך מסר...

אני עדיין לא יודעת אם אני מגיעה.. ואנשים, תפסיקו להתבכיין על הרצליה... אם אני מגיעה מעפולה למרכז, אתם יכולים להגיע מת"א להרצליה.. זה ממש מעצבן

Mייקל

New member
תומר

אני מוחה! מילא היום (אמצע שבוע) לא נוח בטירוף, אז מעבירים להרצליה? איך אני אמור להגיע לשם?

ZVI Z

New member
תלוי מה אתה עושה

אם אתה רוצה למחות,להפגין אז תגיד מוחה. אם למחוא כפיים תגיד מוחא.

למעלה