מפגש פורום 2

Rוית

New member
../images/Emo124.gifמפגש פורום 2../images/Emo70.gif

טוב אז ככה- לפניכם כבר יובאו הפרטים הראשוניים. מה שאתם צריכים לעשות הוא כזה- כל אחד רושם אם היום בסדר לו, השעה בסדר לו והמקום בסדר לו. אפילו אם אף אחד מנ"ל לא מסתדרים לכם- תרשמו! שכל אחד יגיב לשרשור אם זה לחיוב או לשלילה שנוכל לדעת אם זה בסדר מה שקבענו עד עכשיו או לא! יפה, אחרי שעברנו את זה, אלו הפרטים בנתיים: היום: יום רביעי הבא, 16 לאפריל. השעה: בסביבות שעות הבוקר המאוחרות- 9, 10, 11... זה יש עוד זמן לקבוע. המקום: ה"קריון". ממקום בקרית ביאליק. ושוב אני מזכירה - זה יהיה שירשור גדול עם התגובות של כ-ו-ל-ם
(
) שכל אחד יגיב וירשום אם זה טוב לו, לא טוב לו, מה הוא מעדיף במקום וכו'.. אני ויוסי רוצים שכמה שיותר יבואו וננסה לקבוע את התאריך שהכי נוח לכולם. בנתיים לפי מי שכן הגיבו עד עכשיו זה מה שנקבע. אם לא תגיבו ותגידו לנו מה דעתכם-זה כנראה גם מה שישאר...

symptoms

New member
סך הכול ../images/Emo3.gif

זה נראה לי בסדר הקריון נוח לי אבל היום לא כל כך מסתדר כי זה היום של הסדר ואני לא בטוחה שאני אוכל להגיע כי יכול להיות שנצטרך לנסוע בבוקר... אם אפשר יום אחר זה יהיה מצויין אם לא אני אעשה כל מאמץ להגיע אבל אני לא יכולות להבטיח כלום ןסתם שאלה - איך 9 זה שעת בוקר מאוחרת? 9 זה אמצע הלילה... רעות

AlanisJunkie

New member
../images/Emo127.gif

לבאפי ולי אין בעייה, רק שיום רביעי זה כמו יום שישי, רכבות מפסיקות לפעול מוקדם וכנ"ל אוטובוסים, אבל ניחא.

Rוית

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

לא ידעתי את זה שהרכבות והאוטובוסים מפסיקים.. זה סותר את כל הקטע שזה לא יהיה כמו המפגש הקודם בענין הזה ונוכל להיות יחד עד כמה שנרצה.. עכשיו אחרי שאמרת את זה ביררתי ויום חמישי זה כמו יום שבת-בכלל אין רכבות\אוטובוסים... ויום שישי.. WELL שוב כמו רביעי במצב התחבורה... טוב אז האפשרויות הן או להעביר את היום (ליום שלישי נגיד) או להשאיר את זה ככה ושוב לעשות מפגש מצומם בזמן (טוב, זה לא כזה מצומצם אבל עדין)... מה אתם אומרים?

בעיקרון ...

יום רביעי זה ערב חג ככה שנסגר את הבסאטה מהר וזה נראה לי חבל! השעה!! 9 בבוקר???? רוית את נורמלית??? מוקדם!!! אבל בזה אני עוד אוכל לעמוד אבל המיקום.....קריון? קרית ביאליק???? אמממממ אני היחיד...שלא...יודע... איפה זה???????????

Mr Freeze

New member
אני לא אגיע...

רחוק לי
אבל אני אהיה ברמת גן ב-20-21 וגם קצת בת"א ב-21 בכנסי פנטזיה, אז מי שגר או מגיע במקרה לאזור מוזמן לומר שלום (אני יודע שלפחות באפי תהיה שם!)

Rוית

New member
הקריון-

הקריון נמצא בקרית ביאלק שנכלל תחת הכותרת של "הקריות" שנמצאות בחיפה שנמצאת... WELL אזור הצפון..
מגיעים עם רכבת או לקרית חיים או לקרית מוצקין (כי אלו התחנות שיש בקריות) ומשם צריך לקחת אוטובוס...

יש קצת בעיות...../images/Emo153.gif

ראשית כל, אין לי שמץ של מושג איפה זה הקריון, ככה שאם יהיה אפשר להיפגש בעזריאלי, שוב, זה יהיה הרבה יותר נחמד... התאריך הוא דיי בעייתי, בהתחשב שזה בערב של ליל הסדר, אז נגיד, ביום שלישי אפשר בהחלט, לא? השעה לא משנה לי... אז אם אפשרי, תודיעו...

I Was Hoping

New member
למרות ש...

הקיריון זה בדיוק חמש דקות נסיעה מהבית של ההורים שלי, אין סיכוי שאני אוציא את האף מהבית השבוע כי יש לי ארבע עבודות סמינריוניות לכתוב ושלושה ספרים לקרוא, אז כנראה ששוב אני אחמיץ את זה, אלא אם כן זה יידחה...

I Was Hoping

New member
אם תשנו

ליום אחר אז אולי... אבל אל תשנו בגללי, תתכננו את זה ככה שלכל הרחוקים יהיה קל להגיע וקל לחזור, כי למי שלא מכיר את הקריון [אני יכולה ללכת שם בעיניים עצומות ולהגיע בלי להיתקע אפילו באף פח זבל בדרך לאיזו חנות שרק תבחרו...] אז יום קצרצר כמו ערב החג לא נשמע לי מדהים...

I Was Hoping

New member
חוץ מזה

משימת ההתפקדות לא עובדת כאן כמו שצריך, ועוד לא כולם אמרו אם הם מגיעים או לא!!!

Rוית

New member
אני יודעת!../images/Emo46.gif

וביקשתי כ"כ יפה להתפקד!
בכל מקרה בואו תבינו מה הבעיות שעומדות בפני ובפני יוסי- יוסיל'ה שלנו חייל מה שאומר שהוא לא זמין כל החג אפילו שלנו יש חופש. עכשיו, אתם מסכימים איתי שמפגש פורום בלי אחד המנהלים זה לא ממש עסק נכון? יפה. עכשיו2, יוסי מקבל חופש רק יום רביעי, חמישי ושישי. הבעיות עם הימים האלו הם מבחינת תחבורה כי יום רביעי הוא כמו יום שישי (תחבורה עד הצהריים), יום חמישי הוא כמו יום שבת (אין בכלל תחבורה) ויום שישי.. נשאר כמו יום שישי.. אז מה שאומר שהאופציות היחידות שלנו הם יום רביעי או שישי. לדעתי האישית עדיף יום רביעי אפילו שזה ערב חג.. לא יודעת למה, נראה לי יותר נחמד יהיה לעשות את זה באמצע השבוע ולא בסוף השבוע שהכל כבר עם תחושת עייפות משבוע שעבר.. (או שזו רק אני
) אלו הבעיות בקשר ליום. וקשר לשעה-זה אחד הדברים שאני הכי פחות דואגת לגביו, זה הדבר שהכי נתון לשינוי בקלות.. למרות שלדעתי זה יצא בסביבות הבוקר המאוחרות או הלפני צהריים המוקדמות (איך שלא תקראו לזה
) כי אם באמת יש בעית תחבורה אז נרצה להיות כמה שיותר זמן יחד לא? בקשר למיקום- פעם קודמת זה היה בעזריאלי וחשבנו אולי לעשות את זה לשם שינוי בקריון. תראו פעם קודמת יצא שמי שבא מהצפון היה צריך להביא את עצמו איכשהו לת"א והפעם עשינו את זה הפוך. שוב, זה לא קבוע, זה סתם היה רעיון כזה בשביל לנסות להתחשב בכולם, אם זה לא יצא אז נשנה את זה כמובן ככה שיבואו הכי הרבה אבל לפי מה שאני רואה עכשיו רק רעות דן ואביב באים אז איפה כולם

AlanisJunkie

New member
בעייה קטנה..

כנראה שביום רביעי יש לי רק חצי יום חופש, כלומר באים עד 12 והולכים... אז אם יום שישי מתאים לכם יותר מרביעי...יהיה אחלה.

למעלה