מפגש פורום שני...

Manty

New member
../images/Emo124.gif מפגש פורום שני...

ביפן
לכבוד ביקורה המפתיע של שרית הוחלט על מפגש פורום שני ביפן
אני גרה ביוקוהמה, אך אשמח להפגש באזור שיבויה - אומוטהסנדו. אם את\ה נמצאים ביפן ומעוניינים להפגש בקרוב (עד מתי את פה שרית?) אשמח לארגן מסעדה או פארק למפגש. אמנם המפגש לא יכלול שיעורי קאליגראפיה, הדגמות אייקידו, שיעורי גו והרצאות היסטוריות, אך... מובטחת אווירה יפנית אסלית הכוללת: לחות מדהימה, חום אימים, שמים אפורים, ציקדות, מניפות, אלפי תמונות, קידות, והכי חשוב: המון המון יפנים
(אני מבטיחה להביא לפחות ארבעה
) אז אל תפספסו את המפגש הלוהט של הקיץ (גם אם זה יעלה לכם 1000 דולר), זוהי ההזדמנות הראשונה והאחרונה שלכם להיות בפמגש הפורום השני ומי שלא מגיע - מפסיד
תוסיפו את שימכם למטה, ותאריכים\ימים מועדפים. (מאחר ואני אגיע בהרכב חלקי הכולל זעטוטים, אני מעדיפה שזה לא יהיה בשעות הלילה). אז יאללה, להתפקד! またね...

Satou

New member
מיסרו את אהבתי חסרת הגבולות

אל הבחורות היפניות שבטוקיו :[

tals56

New member
את המחשבות הזנותיות שלך תשמור

לעצמך - יש כאן ילדים קטנים שקוראים למשל זאב ארליך,GB,מאנטי,שמואל,TENGUY,סופר האבק,פוורבול,ג'ונבאום וכל שאר הזאטוטים.

ToHrU

New member
ועכשיו באמת . . .

בן כמה אתה??? יש לך פה גדול מדי בשביל ילד בן 14 . . .

tals56

New member
אני?

א.אני בן 13 לול ב.למה יש לי פה גדול מדי?תסבירי את עצמך!

שרית(^_^)

New member
Hi everyone from sticky Tokyo

It's so humid, that it feels like living inside a ramen bowl...
I had some problems accessing the internet since we arrived here before yesterday, but will hopefully be able to access again soon. Is there anyone else who would like to join the mifgash forum in Japan ? We are now staying at my husband's place in Aoyama, but were planning to visit in Yokohama (which we both like very much) so we don't mind doing the mifgash there as well. We will be here for 4 weeks, but if things back in Israel don't get better (or even get worse), we might even stay a bit longer. Manty - I'll try to call you today And to everyone in the "war zone" - take care !

Ryo

New member
I will be more then happy.

I'll be more then happy to join the meeting, Maybe I will be able to drag EranGoshin with me!
when? where?

Ryo

New member
סופר יפני מתקופת הייאן.

מצאתי עצמות שלו בקיוטו, מהלתי אותם טיפה במימי נהר סומידה (וממש, אבל ממש טיפת מים מאגם ביווא), קמצוץ מלח מים המלח ורוק דרקון אסייתי. בום יצא ערן-גושין הסופר המהולל!

Ryo

New member
אה! ובנוסף לכך, הוא מאסטר

בג'יוג'יטסו! בקיצור! לא להתעסק :)

Ryo

New member
שמעתי שסוני טי 9 או ניקום די 100

פשוט מושלמות למפגשי פורום!

למעלה