מפגגגגגש!!!!!!!!!!!!!

harmless

New member
answer

first of all it's Mr.Elliott to you! and i understand that you have rules about that question so i can't give you the real answer. sorry. Zulu time is the time used by the Zulu tribe. We use it in the miltary because it's very accurate

Dark Storm

New member
סבבה דוד...

קפוץ לבקר איזה יום, נארגן לך איזה שווארמה משהו בסט אחושארמוטה...

Nushi G

New member
Don't answer him David!!!!!!!!!!!!!

At least not until he'll stop calling you by that stupid name!!!!

JAG adiction

New member
כמה זמן לוקחת הטעינה של הצ'אט בפעם

הראשונה? כבר עבר המון זמן. "דקות ספורות"? כן, בטח. מי כתב את זה?

omer landau

New member
אני מקווה שהוא מבין עברית

אם לא שמישהו יתרגם לו דיוויד באיזה שמפו אתה חופף??? איך זה כאילו לטוס בF-14?? מה אכלת לארוחת בוקר???

harmless

New member
answer

What kind of shampoo i use? I acutally don't use shampoo. my hair smells nice naturally! just kidding. I use different kinds so i don't remember. I acutally went for a ride with the blue angels and i have to admit that i didn't really like it.i was up there in the air and than the pilot gave the stick and he wanted me to manuver the plane as we were about to go to air fights! it was really scary! I always start the morning with coffee and than i just grab something at the set

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהשאלות של סוזי!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טוב... אז אני אשאל בעברית . (אחרי אתמול אני יודעת שאתה יודע לדבר עברית...) אז מה נשמע בונבוני... איך היה אתמול בלילה? נהנת כמוני? היית אדיר...באמת...יותר טוב מכל הפעמים האחרות... יש לי רק שאלה אחת שלא רציתי להעיר אותך בלילה בגללה... תתחתן איתי? (כי אני בהריון...)

harmless

New member
answer

I don't know what you are taking about. I wasn't with you last night. I only came to Israel this morning!

יאללה תרי... מה השתלטת לדיויד על

המקלדת? הוא הרגע מדבר איתי בטלפון! ותפסיקי לסכסך ולקנא!

harmless

New member
look lady i don't know

what you are talking about. I don't speak a word in Hebrew except for "Shlom" obviously someone is pulling your chain and you should press charges. cause who ever was with you last night it sure wasn't me

חחח... תרי.. נו באמת....כמה פתאטי..

הוא כבר הגיע אלי... הוא פה ליידי יושב.. צוחק על התשובות המדומות שלך....(ד"א הוא מבקש שתפסיקי להתחזות אליו...הוא עלול לתבוע...) ....חחח...דיויד תפסיק...חחח זה מדגדג..... טוב אני עסוקה. סססססורי... נדבר מחר.... DAVID I'M COMMMMMMMMMMMMMMING

meitali james

New member
הגעתי למסקנה שאתן פשוט מטרפות...../images/Emo6.gif

חשבתי שאתן צחקות בקשר לאישפוז שלכן באברבנאל
אבל הגעתי למסקנה שטעיתי.... חחחחחחחחחח אני עדיין מחפשת את המילים כדי לתאר מה בדיק המחלה שלכן לדויוד
כשאני אמצא את האבחון שלכן מתחת לבאלגן שדיויד עשה פה עם הבגדים של אני אמסור לכן אותו
......

harmless

New member
חחחחחח גם את היית עם דוד שמש

אתמול בלילה????????? אנשים תזהרו- יש לאחרונה תופעה מאוד מסוכנת. יש אדם שמתחזה לדייוויד כדי להיות עם בנות הפורום אך למעשה זהו דוד שמש!!! ותמיד תשתמשו באמצעי מניעה! אתם לא רוצים בוילר קטן בעוד 9 חודשים. תשאלו את סוזי - היא תגיד לכם!

harmless

New member
חחחחח מה גם את היית עם דוד שמש?

אתמול בלילה? אנשים יש תופעה מאוד מסוכנת פה לאחרונה. יש מישהו שמתחזה לדיוויד כדי להיות עם בנות הפורום אך למעשה זהו דוד שמש! יש לו סימן זיהוי - כתם לידה היכן שהשמש לא זורחת! וזה חלודה! כדאי מאוד להזהר מפניו! כמו כן כדאי להקפיד על אמצעי מניעה. אתם הרי לא רוצים בוילר קטן בעוד 9 חודשים נכון? רק תשאלו את סוזי כמה זה לא נעים! אתם שואלים מאיפה הידע? גיל, תפס אותו במסגרת עבודתו במשטרה ואני יהיה התובעת במשפט שלו.

harmless

New member
לא אני לא הייתי איתו

סוזי הייתה איתו. התכוונתי שאני יהיה העורכת דין שתתבע אותו בשם כולן!

למעלה