מעיין ברכה

whimsical me

New member
../images/Emo124.gifמעיין ברכה

אני מחפשת איזה הסבר שלך (בטוחה שיש איפשהו) לסיבות שכדאי לעשות שקיפות עורפית אפילו אם עושים בוודאות מי שפיר. כבר כמה ימים שאני לא מצליחה להסביר לעצמי למה אני עושה את הבדיקה אם בכל מקרה אעשה מי שפיר. (את הבדיקה, אגב, עשינו היום והיה 100%. חוץ מהתקף חרדה קטן לפניה, היה גם מאד נחמד לשוב ולחזות בזיו פניו של הפרופ' החביב עליך
)

תמי ס

New member
חשבתי עלייך המון לאחרונה

בחישוב גס ידעתי שזה פחות או יותר הזמן המתאים לבדיקת השקיפות שלך ואני שמחה על התוצאות התקינות. טפו טפו, אנא המשיכי בקו היפה הזה.

whimsical me

New member
../images/Emo51.gif החכמתי../images/Emo132.gif

לא ידעתי שיש קשר למומים לבבים
. אצלנו בהריון ה"לבבי" דווקא היתה שקיפות טובה (אם כי לא אצל צלאל, אז אני לא יודעת כמה לסמוך על הסוקר, היתה לנו גם סקירה מוקדמת מעולה....גיי וויס). ותודה על המחשבות, אני מאד מקווה שזה ימשיך ככה. אני מבועתת מהמחשבה שזה יכול להשתבש (ובינתיים עסוקה מאד בלבקש מהיקום עובר בריא). אני ממש מפחדת מהשלב שאתחיל להרגיש תנועות. כמה חבל שזה מגיע לפני הסיקרה המאוחרת והאקו לב. אוף.

בלק"ת (בלי לקרוא קישורים של תמי)

בעיניי יש 3 סיבות: הרציונלית - כדי לדעת הכי מוקדם שאפשר אם יש בעיה; ואם יש - לא לחכות למי שפיר אלא לעשות סיסי שילייה או מראש לדעת שעושים מי שפיר עם פיש. האמוציונלית - כדי להציץ על העובר, לראות איך הוא גדל ואיך בגאוניות של הטבע הוא הפך תוך חודש מאמבה ליצור אנושי. במילים אחרות - קצת נחת מהילדים. החרדתית - (וכאן אני מצטטת חברה חרדתית במיוחד) - כי בדרך לעורף רואים שיש ראש, בטן וגפיים. הדברים הבסיסים, את יודעת... והכי חשוב - זה מאחורייך והתוצאות טובות, אז כל מה שנשאר לך זה להנות מהחג ומפריחת החרציות והפרגים באזורינו.

שמחה להתבשר על התוצאה התקינה!

מקווה שמסרת לו ד"ש
מעבר לכל מה שתמי צירפה ברוב טובה וחריצותה, אני חושבת, שבהריון עם רקע כמו שלך, לא כדאי לפסוח על אף בדיקה בה ניתן לוודא שהכל הכל הכל בסדר! מה היה הערך במ"מ?

whimsical me

New member
1.3 מ"מ

זה הקטין את הסיכוי פי 6. שזה בדיוק כמו של השקיפות של נועם (שהיתה 0.9- והכפילה גם פי 6). לא מסרתי לו ד"ש
למרות שנורא התחשק לי, אבל התביישתי
, יש לי איזו יראת רופאים בקטעים האלה...

עדיקים

Active member
זה נראה לי מעולה

לדעתי גם אצל הקטנה שלי זו היתה התוצאה. אני רואה שכבר ענו לך על השקיפות. לי אמרו שלמרות שאני עושה מי שפיר לא לוותר אפילו על חלבון עוברי - קראתי על זה גם אבל אני לא זוכרת למה. בכל מקרה עשית וטוב שעשית ויצא מעולה. שימשיך ככה
.

whimsical me

New member
כן, זו תוצאה טובה מאד ../images/Emo57.gif

לא שזה משנה, אני מאלה שמפחדים מהסקירה המאוחרת...
(טוב, נו, וגם משאר הבדיקות בכלל)...

למעלה