מספיק עם המשחקים

eyal2651

New member
../images/Emo124.gifמספיק עם המשחקים

שלום לכולם אני מחפש בחור רציני לקשר. אני יודע שזה נשמע נדוש אבל אני מחפש בחור ישראלי שומר מסורת לא בהכרח דתי, אני לא דתי אבל בחור עם ערכים. יצאתי מספיק בשביל להבין שבשבילי רק אחד משלנו יכול הבין את אורח חיי ואת ההיסתכלות הקצת אחרת לחיים. אני יודע שזה לא עסקי שידוכים פה אבל אני התעיפתי מלחפש סביב עצמי. בקיצור מחפש בעל כחול לבן אייל

odedee

New member
שיהיה בהצלחה

זה בהחלט *גם* עסקי שידוכין פה, אבלֿ אתה יודע, אנחנו פה מפוזרים מסביב לגלובוס, לא בין הרצליה לרשל"צ... לפי הכרטיס שלך גם אתה בחו"ל. איפה?

tommer28

New member
במקום ספציפי?

או שתטוס לכל מדינה בה יהיה מועמד לשידוך?! בנתיים אני אשאל את החברים הישראלים שלי פה כמה רחוק הם מוכנים לנסוע בשביל חבר פוטנציאלי

eyal2651

New member
../images/Emo160.gifהאהבה תנצח

אני גר במיאמי אבל לא יהיה איכפת לי לעבור חזרה לניו יורק אם צריך. מעדיף להישאר פה רק חסרה האהבה

odedee

New member
משהו פה לא ברור לי...

הרי יש במיאמי לא מעט הומואים וגם לא מעט ישראלים. אני מניח שכמוך יש עוד כמה ישראלים הומואים. קשה למצוא אותם? או שיש לך (וזה בסדר אם יש לך!) הרבה דרישות נוספות, ולא רק "בעל כחול-לבן"?

eyal2651

New member
סטנדרטים../images/Emo127.gif

גם בעל כחול לבן צריך שיהיה לו סטנדרט מסויים. אי אפשר להתחתן רק בגלל שמרגישים לבד. ובקשר למיאמי לא ראיתי הרבה סטנדרטים פה, חס וחלילה לא מזלזל אבל לא בשבילי.

eig

New member
תקנו אותי אם אני טועה,

אבל....יש בשרשור הזה נימה גזענית משהו... לפחות לטעמי המתבונן מהצד.

למעלה