מסכמים את 2007

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif מסכמים את 2007 ../images/Emo40.gif

אז השנה מתקרבת לסיומה, וביום שלישי נתחיל שנה חדשה, וזה הזמן לסכם את 2007. השנה האחרונה היתה שנה משמעותית מבחינת הלהקה. בחודש מרץ יצא האלבום הרביעי, שלווה בארבעה סינגלים מצליחים במיוחד. סינגלים שהצליחו יותר במקומות שהקודמים נכשלו בהם: הם הצליחו להחדיר את ווית'ין לתודעה בצורה טובה יותר ובפעם הראשונה הלהקה הכלילה את ארצות הברית בסיבוב ההופעות שלה ואף הוציאה שם את האלבומים הקודמים בגרסאות מיוחדות. איך מבחינתכם היתה השנה האחרונה? האם אהבתם את הפעילות של הלהקה? מרוצים? מאוכזבים? יש לכם המלצות ללהקה לקראת השנה הבאה? השנה האחרונה היתה גם משמעותית יחסית לחובבי הלהקה בארץ. מלבד פתיחת הפורום בפברואר, הלהקה זכתה להכרה מצד תחנות הרדיו ושירים מסויימים חטפו בקלות את המקומות הראשונים במצעדים משירים של אמנים מפורסמים ומצליחים הרבה יותר. מה העמדה שלכם בנושא הזה? האם אתם מרוצים מהחשיפה הנרחבת (כמו כתבות בעיתונים, שקודם פחות או יותר התעלמו מקיום הלהקה)? בקיצור, בשרשור זה אתם מוזמנים לשתף אותנו בכל מה שעולה על דעתכם לגבי הלהקה ופעילותה (הרבה) בשנה האחרונה , ולגבי מה שאתם מצפים שתעשה בהמשך. אז תשתתפו.

Liquid Dreams

New member
הממ P:

לדעתי זו הייתה השנה הכי מוצלחת של ווית'ין אי פעם. הם הוציאו אחלה אלבום, עם בחירות לא הכי משהו לסינגלים אחרי הראשון המשפיל-אך-מצליח XP אבל וואלה, הם שיחקו אותה. לדעתי הם מצאו דרך לשמור על הקו הכללי שלהם וגם לפרוץ החוצה.

בסך הכל,

זאת הייתה שנה טובה
אחרי WHYD ההמכתי ציפיות בצורה די משמעותית, ושמחתי לגלות שהאלבום החדש דווקא טוב מאוד. לדעתי. נכון, יש בו את הנפילות שלו, אבל אפילו מה עוללת, שנחשב בעיני הרבה פה בפורום, ולא בצדק, לפופ, טוב יותר מכל מה שמשמיעים תחנות הרדיו והטלוויזיה ה*באמת* מסחריות, והוא גם בסה"כ בשורה התחתונה, סינגל אחד ולא מייצג. ומחוץ לאלבום, לוויט'ין הייתה באמת שנה מעולה, כמו שמאיה אמרה. ולשנה הבאה, אני רק מאחל להם (למען האמת, יותר לי ולשאר המעריצים
) שיזכו להופיע בעוד מקומות חדשים *אהמ אהמ*, ושיוציאו דיוידי חדש, מושקע ומדהים לפחות כמו של TSF

Learn To Fly

New member
לדעתי

הם כן הצליחו השנה במיוחד כמו כל להקה אחרת שרוצה להצליח אבל אני ממש לא אהבתי את השינוי שהם עברו בשביל זה. (אנחנו לא ב2008?
)

Jilian

New member
נממ

ללהקה הייתה שנה טובה אני מניח! יצא אלבום מצליח ונהדר!! אני אישית נהנתי מהאלבום ומלהקה וההופעות המושקעות. שימשיכו כך

bachner1

New member
סיכומון שלי

2007 הייתה שנה מאוד משמעותית עבורי (בעיקר כי הכרתי את הלהקה לפני כשנה /tapuzforum/images/emo69.gif אז הכרתי אותם דרך חבר שלי שגם הכיר לי את נייטוויש, עם השיר אייס קווין. אח``כ הכרתי את האלבום ME, אז את THOE ואז את TSF. כל אלבום אהבתי יותר מהשני. לדעתי גם כל מה שהם השיגו השנה היה מדהים, ולא משנה בשבילי מה הם יעשו- כל עוד הם ימשיכו לכתוב מוזיקה שאני אוהב (ויבואו לישראל :-[).

bachner1

New member
ומצטער אם זה יצא עילג, אני מהפלאפון

מה? אני חייב משהו לעשות בזמן שמירה בצבא, לא? /tapuzforum/images/emo6.gif

Gremshnit

New member
שנה מוצלחת למדי

ללא ספק, זו הייתה אולי השנה הכי מוצלחת לווית'ין טמפטיישן עד היום. הם זכו בהמוני פרסים יוקרתיים, הכו בראשי המצעדים, מכרו אלפי תקליטים של האלבום החדש שלהם (שזה כבר משהו לשנה החדשה!) וקיבלו תודעה רצינית בכל רחבי העולם- ואפילו כאן בישראל! אישית, ממש נהניתי השנה מווית'ין טמפטיישן, האתר החדש מעולה (והעיצוב מדהים), תוכת האופנדיסק הזאת ממש מגניבה ובכלל טוב לשמוע שווית'ין מקבלים הוכרה. מה שכן, הסינגלים היו *חרא*. מדהים איך חברת התקליטים החליטה לשחרר את כל השירים שאני הכי לא אוהב מהאלבום החדש XD כמעט התפחלצתי כששמעתי ש-All I Need - השיר הכי שנוא עלי בכל הזמנים מאת ווית'ין טמפטיישן - שוחרר כסינגל. אבל למי אכפת, העיקר היה לי את The Cross ו-The Truth Beneath The Rose כדי להתענג
ועוד דבר, אני ממש מרגיש שבקרוב הלהקה תבוא לארץ! אם לא בשנה הבאה (זאת אומרת, אחרי המופע הגדול שלהם באהוי), לפחות עם האלבום הבא. יש להם פה מספיק מעריצים והם עשו מה שנייטוויש לא עשו- התברגו כמובילים במצעדי הפזמונים (לא שזה אומר משהו על המוזיקה, חס וחלילה, אבל זה בהחלט מראה שהרבה אוהבים את המוזיקה הזאת). אני מקווה שהשנה החדשה לווית'ין תהיה מוצלחת ושיביאו אלבום מוצלח אף יותר. זה לא סוד שהרבה התאכזבו מ-The Heart of Everything, וגם אני התאכזבתי מכמה שירים. אני מקווה שהם ישפרו את הצליל החדש שהם התבקעו עליו, אך עם זאת לא יהפכו ללהקת בית-פזמון-בית-פזמון, ושימשיכו לייצר את ה"ווייב" המיוחד להם, האפל, התזמורתי, הדרמטי וה..."מפתה" {:

Ice Queen 7

New member
מסכימה עם הכל ../images/Emo45.gif

חוץ מהעיצוב של האתר החדש, הוא נראה די מבולגן ולא נוח כמו עיצוב הTSF הקודם.. אבל לא נורא P: מאז ששמעתי שנייטוויש באים לארץ נדמה לי שבכל יום הולכים להודיע פה שגם ווית'ין באים, זה מתחזק עם הזמן ואני ממש מקווה שזאת לא סתם הרגשה ]:

../images/Emo183.gifאני מסכימה עם רוב מה שרשמו.

זאת היתה אחת מהשנים הטובות שלהם. אני שמחה שהם מתפרסמים. זה פותח לעוד אנשים את המוסיקה הטובה שלהם. זהו. בהצלייחה בשנה הבאה P:

SheWillBeLoved

New member
וות'ין../images/Emo99.gif

שנת 2007 היא ללא ספק השנה בה התאהבתי בהם. אחרי ששמעתי את THOE [התמכרות שנמשכת עד היום
], כל הזמן רציתי עוד ועוד מהם, ואז נחשפתי לאלבומים הישנים יותר שלהם, חלקם אהבתי פחות וחלקם יותר... אין ספק שהייתה להם פעילות מגוונת ומוצלחת ביותר השנה, וגם אין לי תלונות לגבי בחירת הסינגלים שלהם, אולי כי אני פשוט אוהבת כל שיר יותר מידי D: השנה הזו הייתה משמעותית עבורם,מבחינת הכניסה שלהם לתודעת הציבור, הטחינה של השירים שלהם ברדיו, וכו' וכו' P: אני מקוווה שגם בשנה החדשה שבאה עלינו לטובה הם יתברכו בתחום העשייה המוזיקלית, וכמובן, שימשיכו לתת בראש!

אזירפאל

New member
אז איך אני הייתי מסכם את השנה הזו?

מצד אחד זה יהיה מאוד מריר להתלונן, כי זו בכל זאת היתה שנה עמוסה ופעילה מאוד עבור הלהקה, ואחרי בערך שנתיים-שלוש שבהן לא שמענו כלום מהלהקה ורק ייחלנו לאיזה צליל אחד שיבוא מהכיוון שלהם, להתלונן יהיה אפילו קצת כפוי טובה. אבל באופן מסויים אני רואה גם חלק גדול מהפעילות של הלהקה בשנה האחרונה ככפיות טובה כלפיי, ובעצם כלפי חובבים רבים ואחרים של הלהקה. אני, כידוע, לא אוהב את האלבום החדש (שכבר באמת לא כל כך חדש...). מלבד כמה שירים בודדים אני חושב שהוא לא מתקרב לרמה של הקודמים, ולא רק זה, יש בו כמה שירים שפשוט גרועים בפני עצמם. יש כאלה שיאמרו שהם אכן טובים פחות יחסית לרפרטואר הקודם של הלהקה, אבל ביחס למוזיקה אחרת - הם עדיין טובים יותר. אבל מבחינתי, זה לא נכון. שירים כמו What Have You Done, Frozen, Final Destination ו-All I Need הם שירים פשוט גרועים, שכואב לי לראות את השם 'Within Temptation' צמוד אליהם. כל שאר השירים באלבום, מלבד הטובים באמת (OSH, TTBTR, HOS ו-TC) פשוט לא טובים מספיק ולא כל כך מעניינים. כדי להשלים את הדיבור על כל המוזיקה שהניבה הלהקה בשנה האחרונה, נתייחס גם לביסיידים (שלושה), שמלבד אחד שאולי גרוע יותר מכל השירים באלבום יחד (The Last Time), קיבלנו שיר מקסים ודי מעניין (Blue Eyes) ואת Sounds of Freedom, שהחזיר משהו מהאוירה שהלכה לאיבוד במוזיקה של הלהקה והיה מרענן. ובחזרה לאלבום; כן, לקבל אלבום כזה, עם סינגלים כאלה, עם שירה כזאת מצד שרון, אחרי המתנה כל כך ממושכת - זה מעצבן. לקבל סינגל ראשון מתוך האלבום כמו WHYD, ועדיין לקנות אותו כשהוא יוצא באופן רשמי ואז לקבל עוד שירים גרועים כמוהו (ועוד גרועים ממנו) - זו כפיות טובה. זה ניצול טהור של המעריצים שהיו נאנמנים ולמרות שירים שנועדו למטרות מסחריות בלבד קנו את האלבום, אך במקום לכפר על ניסיון ה'חדירה לתודעה' על גב המעריצים הללו מסתבר שבאלבום יש עוד שירים מהסוג הזה. ועל זה - ואני מתנצל מראש בפני מי שיזדעזע וייקח את זה קשה - אני באמת שלא סולח ללהקה. אתם בטח חושבים, 'מה זה משנה, אפשר לחשוב כבר מי הוא', ונכון, אני בסך הכל עוד חובב של הלהקה מארץ קטנה ונידחת, אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שערך הלהקה ירד בעיני, ושאפילו קשה לי להנות מהשירים הישנים שלהם כמו שנהניתי פעם. ואם נתעלם לרגע מהמוזיקה (שהיא, למרבה הצער, הצד המכריע): הפעילות של הלהקה בתחומים האחרים (קליפים, הופעות, מכירות ועוד) ללא ספק משמחת. בתור להקה שהתחילה מכלום, עם אלבום ראשון מוצלח אך מינימילי ודל תקציב, להגיע למעמד של אחת הלהקות הגדולות בתחום, עם אלבומים שמופקים בתקציבים גבוהים במיוחד, עם מכירות מרשימות ומספר השמעות לא מבוטל ברדיו, וכמובן, ההופעות הגדולות (בייחוד זו עם המקהלה שתיערך בפברואר) - הדברים האלה ללא ספק גורמים לי להתגאות בחברי הלהקה שהצליחו להביא אותה לאן שהיא היום. קצת קשה לי עם הדרך, בעיקר בשנה האחרונה (שזה גם הדבר הרלוונטי לשרשור הזה), אבל מה לעשות. אני, בכל אופן, מאחל ללהקה עוד שנים מוצלחות לא פחות (ושוב, מבחינת ההצלחה, לא המוזיקה). ומבחינת המוזיקה... מה אפשר לאחל? שיקשיבו לאלבומים הראשונים שלהם וייזכרו למה הם בעצם רוצים לעשות מוזיקה מלכתחילה, ובכך אולי ישובו להיות מה שהם היו פעם: להקה עם שירים איכותיים.

אני לא מסכים עם זה שאתה אומר

שחלק מהשירים החדשים הם זלזול במעריצים. וויט'ין אמרו לא פעם אחת שהמוזיקה שהם כותבים היא לא כדי לרצות אף אחד, אלא היא מוזיקה שהם אוהבים ומתחברים אליה. אם מעריצים אוהבים או לא אוהבים את הכיוונים החדשים שלהם (שמתשנים מאלבום לאלבום), זאת לא הבעיה של הלהקה. בקשר לשירים החדשים, אני בהחלט חושב שיש מעט גרועים, אבל מצד שני אני מאוד לא מסכים שהשאר לא משתווים לשירים הישנים יותר. HOS, TTBTR, TC ו-OSH, הם לדעתי חלק מהשיא של הלהקה, ובהחלט הם מתעלים לדעתי על המון מ-TSF, וגם חלק מהשירים הישנים יותר. אני לא מבין גם למה הערך שלך כלפי השירים הישנים שלהם ירד.. הרי הם לא השתנו
בכל אופן, לדעתי אתה צריך פשוט להפסיק לדאוג (ויחד עם זה להתלונן בכל הזדמנות
), ולהיות בטוח שהאלבום האחרון לא היווה את המילה האחרונה שלהם
זה בסה"כ אלבום אחד, והוא גם לא האחרון.

Endogenisis

New member
../images/Emo45.gif

רק שאני לא מסכים ששירים בTHOE מתעלים על כמה מTSF אם כי באמת TTBTR יותר טוב מITF אבל חוצמזה לא נראה לי P:

אני אוהב את TSF מאוד,

(מאוד), אבל לרוב השירים ב-THOE יש לחנים ומבנים טובים יותר, ובעיקר ליריקה טובה יותר לדעתי

למעלה