איך פספסתי :{
א אטומיק בייגל New member 25/12/09 #32 מ...מה זה? :0 ויאי אני שמחה בשבילך שלא הלכת שם! D: כמה זמן יהיה הקורס שלך, ואת יכולה כבר לדעת איפה תשרתי?
מ...מה זה? :0 ויאי אני שמחה בשבילך שלא הלכת שם! D: כמה זמן יהיה הקורס שלך, ואת יכולה כבר לדעת איפה תשרתי?
I Itay Simons New member 22/12/09 #26 ../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif אני כבר דיברתי איתה על זה אבל התולעת מתגייסת
B BrowN EyeD GirL1 New member 19/12/09 #12 איתי! תודה על תקופה נפלאה של ניהול.היית מעולה! אל תעלם לנו!
S skipp New member 19/12/09 #15 אה כן... וואי אני אפילו לא זוכר את התקופה לפניי שניהלת... ואמנם לא הייתי ממש פעיל בפורום בשנתיים האחרונות אבל אני עדיין נכנס לפה לראות מה קורה... וואי איך עברו הזמנים... שיהיה בהצלחה חבוב
אה כן... וואי אני אפילו לא זוכר את התקופה לפניי שניהלת... ואמנם לא הייתי ממש פעיל בפורום בשנתיים האחרונות אבל אני עדיין נכנס לפה לראות מה קורה... וואי איך עברו הזמנים... שיהיה בהצלחה חבוב
ה היויו New member 20/12/09 #23 גם אותך באמת בקושי ראו פה בזמן האחרון... אבל אני מבין צבא וזה... אולי לחיילים פה יש באמת פחות חיים (שלא לדבר על גישה למחשבים ) פחות מאשר לי...
גם אותך באמת בקושי ראו פה בזמן האחרון... אבל אני מבין צבא וזה... אולי לחיילים פה יש באמת פחות חיים (שלא לדבר על גישה למחשבים ) פחות מאשר לי...
K Kolfild New member 20/12/09 #20 /tapuzforum/images/Emo66.gif /tapuzforum/images/Emo54.gif לא ממש הספקתי להכיר, אבל נתגעגע /tapuzforum/images/Emo13.gif
/tapuzforum/images/Emo66.gif /tapuzforum/images/Emo54.gif לא ממש הספקתי להכיר, אבל נתגעגע /tapuzforum/images/Emo13.gif
I Itay Simons New member 22/12/09 #27 תודה לכולם ../images/Emo9.gif מחמם את הלב שעוד זוכרים את התקופה הפורה