מממ..בעיה?!?!?

ל א ר ה

New member
../images/Emo124.gifמממ..בעיה?!?!?

אז ככה היום התקשרתי ללשכת גיוס וביקשי לדעת לגביי תפקיד שמאוד הייתי רוצה להגיע אליו- משקית קליעה, בנוי לאופי המעניין שלי, אך, לצערי הרב ביותר שיכול להיות קיים, מי שהכי אמורה לעזור טענה כי אין לה שמץ של מושג מה לומר לי לגביי התפקיד הזה, וכי עליי להמתין עד ליום הגיוס ולקוות שקצין המיון יאפשר לי את התפקיד.. אז, נזכרתי בכם- סדירים שלי, וידעתי שתוכלו לעזור לי אז במילים אחרות, הקדימו תרופה למכה.

יניב100

New member
מה את רוצה לדעת ?

אני יוכל לעזור לך כי לפני הגיוס רציתי להגיע ל תפקיד הזה אבל הפרופיל שלי היה לא מתאים.

ל א ר ה

New member
כל מה שאפשר! ../images/Emo150.gif

קודם כל והכי חשוב לי.....זה תפקיד שדורש קורס קדם צבאי?...הכי חשוב

יניב100

New member
לא דורש קד"צ

דורש פרופיל 82 ומעלה. רוב האנשים נפלי יחידות קרביות או סיירות. אפשר להיות מדריך של איזו סיירת או לשרת במתקן אד"ם או סתם להתקע בבא"ח.

praetor

New member
אפשר גם לשרת בתל-השומר

אבל כמו שאמרנו בטירונות - מיליון זבובים אינם טועים - בא"ח אדם - חרא של מקום! לא כדאי להיות במתקן אדם, ממש לא כדאי.

יניב100

New member
ספר לנו על בא"ח אדם

הייתה לוחם בחירמ"כ או האחד מהגדודים של הנח"ל ? כעקרון זה לא כ"כ משנה. אבל מה שאני לא מבין זה איך יש דעות כ"כ קיצוניות על המקום הזה? אחד אומר אחלה והשני אומר חרא? ואתה לא הראשון שאומר את המשפט הידוע. אולי תוכל לספר מה חרא במקום הזה. אני שמעתי שיש שם את חידושי הטכנולוגיה סימולטורים שמדמים ירי מטווחים אלקטרוניים נשמע דווקא אחלה. הדבר היחיד ששמעתי לרעה על בא"ח אדם שהאוכל על הפנים ושכדי להגיע לחדר אוכל צריך ללכת קילומטרים ברגל. אז בבקשה תסביר על המקום איך הבסיס נראה מה חרא ומה טוב בו וכו´

anipo

New member
נראה לך באמת שיתיחסו אליך?

חכי תראי. זה נשמע לך עכשיו דבילי מה שאני אומרת, אבל רק הזמן יגיד...... מדברת מניסיון גם שלי וגם של רבים אחרים!!!!!!!

למעלה