מכירת חיסול

../images/Emo124.gif מכירת חיסול

במבצע, כל תכונות האופי שרק תרצו, הכל בשקל. אבל אפשר לקנות רק אחת לכל אחד. אז מה תבחרו? איזו תכונת אופי הייתם קונים לעצמכם? איזו לבן הזוג?

ענתי 10

New member
בשביל עצמי הייתי בוחרת -

לא להיות ג'ינג'ית (יש לי פתיל קצר)
לבעלי - שיאהב ויעשה את המטלות בבית (ניקיות, כביסה, וכו')

קאסי, שאלה חזקה מאוד

לעצמי הייתי בוחרת - לספור עד 10 לפני שמגיבים ובכלל לדעת להגיב נכון (לפעמים אני אומרת דברים שלא צריך להגיד, גם עם הילדים וגם בעבודה) לאיש היקר שלי - להיות אדם יותר רוחני ופחות פיזי. ליאור הוא אדם מאוד פיזי בכל המובנים ורוחניות ונפש לא מעסיקים אותו ולדעתי זה יכול להועיל לו. דבר נוסף - הייתי מוכנה לתת בשביל אלה הרבה יותר משקל באדי

Oיון

New member
../images/Emo12.gifבשקל?

אז לחצי הרגוע שלי, קצת יותר אסרטיביות, ואצלי הייתי עושה טרייד אין, נותנת חלק מהרגישות שלי ולוקחת חצי מנה של קשיחות.. אני אקבל זיכוי אם אני אחזיר קצת?

אוי רעיון מצויין

לעצמי הייתי קונה סובלנות כי אין לי בגרוש ולחצי הייתי קונה אופטמיות לנצח כדי שיבין שכל דבר שקורה, קורה לטובה.

lili81

New member
צחוקים איתכם

הייתי נותנת לו ... הרבה יותר הומור.. צחוק הוא דבר מאוד חשוב בחיים... וזה לא שהוא לא צוחק...אבל רוב הזמן רציני שכזה... אז הייתי קונה עוד קצת הומור כי צחוק הוא יפה לבריאות

eרון

New member
אפשר במקום אחד לי ואחד לו שניים לי?

מה הייתי בוחרת בשבילי, דיי קשה אני חושבת שהייתי בוחרת לעצמי את היכולת להתבטה- הכוונה היכולת להיות רגוע לראות את הדברים בפרופורציות נכונות, ולהגיב בהתאם, (ולא באמפולסיביות כמו היום). זה אחד לא כמה.... ובשבילו, אולי שיתחיל לדבר ולספר קצת יותר, למרות שאני לא בטוחה שאני אהיה מרוצה מהתוצאה

את יודעת שנקנה דברים דומים?

אז אולי דיל קבוצתי?
לי - היכולת להיות רגועה ופחות רגישה ואימפולסיבית. לו - היכולת "לדבר על זה".

Miss פטל

New member
ביטחון עצמי!

מבלי לחשוב פעמיים, זה מה שהייתי קונה לשנינו! יש לנו ביטחון עצמי, אבל לדעתי -לא מספיק. לדעתי זו תכונה הכי חשובה, לכן הכי חשוב שיהיה ביטחון בשפע

Tully Is Here

New member
../images/Emo4.gif

סיכמנו כבר שאני מושלמת, לא? לאיש הייתי קונה קצת יותר רגישות, שגם הוא יבכה משטויות, מה יש? ולי? אולי קצת פחות רגישות ויותר פרופורציות.

g u r a

New member
ואני זקוקה ל"אוברול"

רוצה שיפוץ כללי... ולאיש...לא יודעת!

g u r a

New member
../images/Emo10.gifלמה?

לאן הייתי צריכה לשרשר? אני מאוד משתדלת

Tully Is Here

New member
אל תהיי עצובה ../images/Emo24.gif

היית צריכה להגיב להודעה המקורית של קאסי. אבל ממש לא אכפת לי שאת משרשרת להודעות שלי

g u r a

New member
רגע..אני כן יודעת

בשבילו- קצת תכונות נשיות..שיראה ויחשוב ויגיב כמו אישה.. בשבילי- תכונות גבריות..

saritoosh22

New member
טולטול, את בטוחה?

גבר רגיש זה נחמד, אבל אחד שבוכה משטויות? את יודעת איזה בלאגן זה לריב איתו? כל מילה שלך צריכה להיאמר בקפידה, כי אחרת הוא נפגע ובוכה ולוקח ללב ולכי תפייסי אותו, עדיף שידפדף תאמיני לי!

Tully Is Here

New member
טוב, נו

אז אולי לא אחד שבוכה משטויות אבל קצת יותר רגישות לא תהרוג אותו

saritoosh22

New member
עבורי, סבלנות ואי דחיית דברים למחר

ועבורו? שיבחר בעצמו, הוא זה היודע מה חסר לו או לא. בגדול, לא רוצה לשנות אותו, בטח שלא בשבילי, התאהבתי בו בגלל מה ומי שהוא על יתרונותיו וחסרונותיו, אם הוא עובר שינויים הם בשבילו ועבורו.

s h i r k u s h

New member
שאלה יפה ../images/Emo45.gif

לבן זוג- איכפתיות כי אני לא מסוגלת להיות עם מישהו שרק חושב על עצמו תמיד ושהוא אגואיסט. לעצמי- פחות רגישות כי אני מאוד רגישה וכל דבר ישר נפגעת גם כשממש לא אמורה...

למעלה