מי שמעליי כל אחד כותב משהו על זה שמעליו יאללה,תתחילו =]
R roey406 New member 21/7/08 #1 ../images/Emo124.gifמי שמעליי כל אחד כותב משהו על זה שמעליו יאללה,תתחילו =]
ד דניאל חיימשלי אתה New member 21/7/08 #2 מי שמעלליי לא ענה לי לאייסי כשרציתי את התוכנה של אייסי 5.1 !!!
ד דניאל חיימשלי אתה New member 23/7/08 #7 מי שמעלליי תפסתי אותך במילה על התוכנה D: חחח סתםםם מי שמעללייי החתמיה שלו כזאת : "חיוך זה קו עקום שמיישר הכל" מוגש בחסות משרד החיוך =] חחחחחחחחחחחחחח
מי שמעלליי תפסתי אותך במילה על התוכנה D: חחח סתםםם מי שמעללייי החתמיה שלו כזאת : "חיוך זה קו עקום שמיישר הכל" מוגש בחסות משרד החיוך =] חחחחחחחחחחחחחח
מ מיוש94 New member 23/7/08 #8 מי שמעלי היא אישתי והיא רק ש==ל==י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו==ר==ק לי היא עושה ילדים חולה עלייך
מי שמעלי היא אישתי והיא רק ש==ל==י !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ו==ר==ק לי היא עושה ילדים חולה עלייך
ד דניאל חיימשלי אתה New member 24/7/08 #9 מי שמעלייי הייאא הללב שליי... האבה שליי ואני לא יכולה בלעדיייהההההההההההה ברור שרק לך ילדייםםם מתה עלייךך
מי שמעלייי הייאא הללב שליי... האבה שליי ואני לא יכולה בלעדיייהההההההההההה ברור שרק לך ילדייםםם מתה עלייךך
מ מיוש94 New member 24/7/08 #10 מי שמעלי אני יתגעגע אליה כל כך באילת ואני יחפש לה מתנה וגם אני ינסה ומצוא מחשב כדי לדבר איתה!!!
ד דניאל חיימשלי אתה New member 24/7/08 #12 מי שמעללייי חסכר לך שללא!!!!!!!!!!!!!! חחח וותתקשרי כל ש-נ-י-י-ה
ר רותמוששששששששששששש New member 24/7/08 #14 חחחחחח מי שמעליי אני עוד לא מבינה למה היא לא מדגמננננת !??!?!?!?! /=
ד דניאל חיימשלי אתה New member 24/7/08 #15 מי שמעלייי משקרת לי בפנים!! חחחחח סתםם מי שמעלייי הכי יפפה בעולםםםםםםםםםםםםםםםםם