מי אני?!

DANAQ32

New member
תפוזינה

האם באופן כללי את יכולה להגיד שהגירושין עשו לך טוב (הפכת יותר אופטימית, יותר חזקה, יותר מאמינה בעצמך, יותר שמחה) או רע (הפכת מסוגרת, מתקשה להאמין באנשים, פסימית)?
לא התגרשתי, אבל יכולה לומר שהרבה יותר טוב לי. יש לך ילדים? אם כן באיזה גילאים?
יש לי 3 ילדים, גילאים 14, 10 וחצי ו- 5. מה השינוי הכי גדול שעברו חייך בעקבות הגירושין?
השינוי הכי גדול שעברתי ב 3 השנים בהן אני לבד הוא שלמדתי להכיר את עצמי, הפכתי להיות מישהי חזקה, שיודעת מה היא רוצה והכי חשוב למדתי לאהוב את עצמי.

DANAQ32

New member
טוב אנשים יקרים...הגיע הזמן

לשנ"צ.. אני עייפה מתה, אחזור מאוחר יותר לענות לכם..

DANAQ32

New member
הגרדום אתה קורה לזה?!

הכל הולך, תלוי ביום במצברוח ובמה עושים.

Gal 38

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד דנדוש לא פיספסת אף שאלה ..

סוף סוף תיקנו לי את המחשב הייתי בחשיכה 4 ימים ....

DANAQ32

New member
אני רואה ש..

נדבקת מהפולניות של הפורום...
join the club

אני שואלת

כעו"ד לעתיד האם את רואה את עצמך מייצגת כל פושע שהוא (אונס, רצח, התעללות בילדים)...הכל?

DANAQ32

New member
שאלה קשה

אני מניחה שאיאלץ להתמודד עם זה בעתיד. לכל אדם מגיע ייצוג משפטי, זה לא אומר בהכרח שהייצוג הוא למטרת נסיון זיכוי אדם שאינו חף מפשע. יש סדר לדברים, אדם חייב בייצוג משפטי כשהוא בא בפני שופט, העו"ד הוא "הפה" של התובע ו/או של הנתבע . עו"ד מדבר בשפה המשפטית ולכן הוא זה שמדבר עם השופט . ואתן לך דוגמא: אבא שלי כפרה עליו,( שכמובן הוא מדהים ולא חטא ולא פשע) כשהתגרש מאימי, חשב לתומו שבאחת התביעות שלה למזונות אין לו צורך בעו"ד ושהוא יכול לדבר בעצמו. השופט קבע שזה בזיון בית המשפט וקבע לאימי מזונות יותר גדולים ממה שהיא דרשה רק בגלל שהוא הגיע ללא ייצוג של עו"ד. אז זהו, בדיוק כמו שרופא מציל חיי אדם בלי הסתייגויות של גזע, דת, מין, פושע או לא פושע, זה תפקידו, ואת הרגש,המחשבות, והדיעות הוא משאיר לרגעים שבהם הוא מגיע הביתה כך גם עו"ד במקרים מסויימים. לומר לך את האמת , למרות ועל אף כל מה שכתבתי פה אני בטוחה שיהיה לי קשה , ואני מניחה שאתייחס כל מקרה לגופו. אוףףףף.. זה היה ארוך.

Rtitan

New member
קחי בחשבון משהו מאד כואב...

מקצוע עריכת הדין נראה מאד זוהר מבחוץ, והאמת היא הרבה פחות מלבבת. נון שיש בתחום הזה הרבה מאד פלפול מוח, ודיון בסוגיות מוסריות-אתיות-אנושיות שעומדות בבסיס החברה האנושית, אבל האמת היא שעריכת דין הוא מקצוע שרק פוליטיקאי יכול להתחרות בטינופת ששוררת בו. אבי היה עו"ד,והיה מעורכי הדין הוותיקים שראו בעיסוק בזה שליחות אמיתית. אפילו הוא, שבעיני היה אדם מוסרי וחכם, לא פעם נגע בזבל בידיים חשופות והוא מעולם לא נגע בתיק פלילי. עד היום אני זוכר כיצד היה מצליח ללהטט בבית המשפט ולהוציא לקוחות שלו (שמנים וכבדים
) מתביעות שהיו מוצדקות לגמרי בנזק זעיר שבזעירים אם בכלל. הכרתי עורכי-דין אחרים וספגתי סביבי את האווירה ואת הלך הרוח שלא הצדק הוא המנחה את העוסקים במשפטים, אלא האגו - ובלשון אחרת: כלל לא משנה מה הצדק אומר - חשוב על איזה פרט טכני קטן או חריר בחוק שדרכו אתה מצליח לחלץ את הלקוח שלך מלתת את הדין למרות שכולם - הוא, העורך דין שלו וכל העולם ואישתו כולל השופט יודעים שלא נעשה צדק בתיק הזה. אני הייתי אמור ללמוד משפטים ולקחת את המשרד שלו והוא התפלץ ביום שהבין שהקריירה שלי תהיה מאד שונה מזו שיועדה לי - ידעתי כבר אז שזה תחום שאני ממש לא מתכוון לגעת בו. עד היום, יש בי תיעוב עמוק מאד כלפי כל מי שהוא עורך-דין. כמו שאני תמיד אומר - בעיני, עורכי דין, פוליטיקאים, ג'וקים וחולדות נמצאים באותה קומה בסולם הגועל - וכולם בקומה התחתונה ביותר... אחרי כל זה, ורק כי זה חלום שלך - אני מחזיק לך אצבעות ומתפלל להצלחתך ורק מקווה שכשתהיי עורכת דין - תהיי עורכת דין אחרת. פשוט עורכת דין שונה: אחת שבאמת שואפת לצדק.

Rtitan

New member
הייי את ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

האצבעות כואבות לי
איך היה ומה קרה?

DANAQ32

New member
RT

מהמקום שאני באה, מהחיים שאני עברתי ( שלא היו קלים בכלל בלשון המעטה) אני באמת ובתמים שואפת להיות עו"ד שוחרת צדק. זהו אכן החלום שלי ואני לא חושבת שאני מסוגלת להפוך באישיותי להיות אחת מאותם עו"ד רעים, נבזים ומלוכלכים למען בצע כסף או יוקרה.

Rtitan

New member
כשיהיה לך משרד משלך... ../images/Emo39.gif

תלי על הקיר תמונות של ציון עמיר, אביגדור פלדמן ודומיהם עם הכיתוב "לא זו הדרך..." מתחת. אם את ממש רצינית, תוך כדי הלימודים, קחי כמה קורסים בפילוסופיה - תורת המוסר. קראי אעיונות לגבי הצדק ומהותו בעיני מגוון אל הוגי דעות וההשפעה על הבסיס של החברה האנושית. בתור התחלה, לכי לצפות בטלוויזיה בסרט שישודר הערב ב-21:40 בערוץ ההיסטוריה: "העולם אחרי האדם" - ראיתי את זה אצל אימא שלי בשבת ויש בזה שיעור גדול לאדם על גודלו האמיתי בטבע...

DANAQ32

New member
RT ../images/Emo153.gif יקירי,

אתה נראה לי מודאג.. יהיה נפלא וטוב, אני מבטיחה לך.

למעלה