מיייייקיייייי נווו תצא כבר מהישיבה!...
Q Queen Of Love New member 24/7/02 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif משוגע! איזה אומץ חחחחחחח
מ מיקי 35 New member 24/7/02 #10 ../images/Emo6.gif שמים... ../images/Emo23.gif משועממת הא.... איפה... הלוואי עלי.... אבל לא נורא... יש לי עוד שבוע... אחר כך שבוע חופש, ואחר כך 4 שבועות מילואים... יהיה לי ששששקקקקטטטטט
../images/Emo6.gif שמים... ../images/Emo23.gif משועממת הא.... איפה... הלוואי עלי.... אבל לא נורא... יש לי עוד שבוע... אחר כך שבוע חופש, ואחר כך 4 שבועות מילואים... יהיה לי ששששקקקקטטטטט
Q Queen Of Love New member 24/7/02 #11 לא מאשרת לך! יציאה למילואים!!! ס-ת-ם... נתגעגע אלייך!!! אוווייי, אני מפספסת את הטרמפ שלי.. חייבת לעוף...ביי בינתיים מיקוש!!
לא מאשרת לך! יציאה למילואים!!! ס-ת-ם... נתגעגע אלייך!!! אוווייי, אני מפספסת את הטרמפ שלי.. חייבת לעוף...ביי בינתיים מיקוש!!
מ מיקי 35 New member 24/7/02 #12 איפה מאו ... ../images/Emo12.gif../images/Emo124.gif מאאאווו עד שאני בא... את נעלמת ??? לירי... גם אני אתגעגע נשמה שלי
איפה מאו ... ../images/Emo12.gif../images/Emo124.gif מאאאווו עד שאני בא... את נעלמת ??? לירי... גם אני אתגעגע נשמה שלי