לצערי הרב.... כנראה באה לצוותא
י יעלי וזה New member 28/7/08 #25 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif אהעאהעאהעהאהעאהעהאעה הוופפעעההה!@#$ (ביקשת התפרצויות שמחה ) ד"א, הופעה שלי מסבב החדש. לא יכולה לחכות כבר!! ואנשים אני גם רוצה לראות אתכם.. אז אם מישהו מזהה אותי שיגיד שלום
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif אהעאהעאהעהאהעאהעהאעה הוופפעעההה!@#$ (ביקשת התפרצויות שמחה ) ד"א, הופעה שלי מסבב החדש. לא יכולה לחכות כבר!! ואנשים אני גם רוצה לראות אתכם.. אז אם מישהו מזהה אותי שיגיד שלום
נ נעה 124 New member 28/7/08 #29 ../images/Emo31.gif../images/Emo131.gif ההופעה היחידה שמתוכננת בינתיים היא בעין הוד.. תהנו!
S shir828 New member 28/7/08 #32 ../images/Emo7.gif../images/Emo31.gif דיי, נו איזה מדכאים... כולם כמעט הולכים
I I מ י ר ב I New member 29/7/08 #34 אל תדאגי תקראי פה אחכ את כל החפירות ותראי את התמונות ותרגישי שהיית גם.
S shir828 New member 29/7/08 #38 אבל אני אדע שאני לא באמת הייתי שם. ואז זה יעצבן אותי שכולם חוו כיף ואני.. לא. אני עדיין לא הייתי בהופעה מהסבב החדש והרוב פה כן היו, ו.. טוב, לא משנה><
אבל אני אדע שאני לא באמת הייתי שם. ואז זה יעצבן אותי שכולם חוו כיף ואני.. לא. אני עדיין לא הייתי בהופעה מהסבב החדש והרוב פה כן היו, ו.. טוב, לא משנה><