מזכירה לכולם

barbushi

New member
../images/Emo124.gif מזכירה לכולם

היי לכולן ! מה שלומכן? רציתי להזכיר שבשמיני לדצמבר יום חמישי בשעה חמש יתקיים מפגש עיון בבית חולים רמב"ם בנושא תסמונת טרנר. אני מצרפת לכן את ההזמנה עם הנושאים שידברו עליהם במפגש. בכל מפגש כזה יש נושאים שחוזרים על עצמם, אבל יש גם נושאים שעדיין לא דיברו עליהם כמו למשל: השפעת הטיפול ההורמונלי על תהליכי חשיבה.(אני עוד לא ממש שמעתי משהו בנושא) זאת תהיה הזדמנות מצוינת להפגש ולהכיר ואני בטוחה שכדאי לכל אחת לשמוע את ההרצאות שיתנו שם הרופאים.מי שמתכוונת להגיע שתגיד לנו וננסה להתארגן כך שנוכל לזהות אחת את השניה שם.... אני ממליצה לבוא! כולם יכולים להגיע כולל הורים,או כל אחד אחר. אם מישהו רוצה שתשלח אליו הזמנה תודיעו לי אבל נראה לי שאין בעיה להגיע גם בלי הזמנה. כמו שאמרתי-אני מצרפת את ההזמנה-תסתכלו בה. ובנתיים שבוע מצוין!!

שלום ישנוניות

הפורום הזה הוא כמו דוב חורף!!!!!!!! לקום!!!!!!!!!! מה קורה שם? לא קורה לכן כלום בחיים, מרקו איפה אתה? להתעורר!!!!!!!!!!! מי מגיעה ליום עיון ביום חמישי? התקשרתי אחותי לשאול אותה אם היא רוצה לנסוע ,קיבלתי תשובה מתחמקת כרגיל שהיא תודיע לי אם כן בקיצור אני עדיין לא יודעת מקווה שאני אקבל ממנה תשובה חיובית יהיה נחמד לפגוש אתכן שיהיה שבוע נפלא לכולן/כולם

1שרהפ

New member
מתכוננת להגיעה אולי יש משהוא מירושל

אולי יש משהיא מירושלים שנוכל לסוע יחד שרה

barbushi

New member
היי שרה

מה שלומך? יופי שאת באה ויהיה ממש נחמד להפגש. אנחנו כבר נמצא כל אחת את השניה..

barbushi

New member
היי אפרת! מה שלומך?

תראי בכל זאת חורף עכשיו אז למה להפריע לדובים לישון??
אני יודעת שאני אגיע ובטח גם דרומית ודלית ואנגל היחידה.יהיה מעולה להפגש ואת יודעת מה תבואי אפילו אם אחותך לא תרצה למרות שאני מקווה שהיא כן תבוא.תגידי לה שכדאי אפילו לבוא רק בשביל לשמוע קצת את ההרצאות ולא תמיד יש את האפשרות.(האמת שאני יכולה להבין את ההרגשה שלה ).

בוקר לכולן ../images/Emo42.gif

אז מה חדש באמת ?... אני בהחלט מסכימה איתך - בנות להתעורררררררררר..
לגבי אחותך - מקווה שנוכל להכיר אותה וככה אולי היא תראה שה"שד" לא נורא קצת לשמוע לא מזיק ..לא? מקווה לראות את כל הבנות כאן שכתבו וככה נוכל להכיר וליצור קבוצה תומכת משלנו. דרומית

היי

דבר ראשון גם אני מתכוונת להגיע למפגש ובאמת אני מחכה כבר להפגש עם כולם אחרי שאני מדברת פה עם כולן. דבר שני נשמח לראות אותך אפרת גם בלי אחותך אם כי יכול להיות שתשמעי דברים מעניינים שתוכלי להעביר לאחותך אם היא לא רוצה להגיע. אני יכולה להגיד לך שאני הייתי רק במפגש אחד כי רק לפני שנתיים בערך גילו לי את הטרנר ולמדתי ממש ממש הרבה במפגש הזה. כל פרט ופרט עניין אותי.

לכולן

מאוד חשוב שכולן תגענה ושיעלו את נושא הפורום, כי לא כולן יודעות ושיותר אנשים יכנסו לפורום שלנו ויגיבו ויכתבו . כי הפורום נועד לכולנו

למעלה