"מורנה אמורה"

karnity

New member
../images/Emo124.gif "מורנה אמורה"

פנקו את עצמכן (ועצמכם) לקראת חג הפסח!!! זו לא הפעם הראשנה וגם לא האחרונה, כנראה, שאני ממליצה בחום ובהתלהבות על המופע של אלינה פיצ'רסקי ונטע שיזף "מורנה אמורה" שיתקיים ביום חמישי 6 באפריל, בשעה 21:00. מדובר ביצירה של שתי אומניות מחול, שמספרת את סיפור המחול דרך דיאלוג נשי בין המחול המזרחי לפלמנקו ע"י הבלטת את הדמיון שבין המחול המזרחי לפלמנקו ואת הקסם והיופי שבשוני. במופע קטעי ריקוד משותפים כדו שיח מרתק, מפרה ומעצים את חווית שתי התרבויות: הערבית והספרדית והן קטעי סולו של הרקדניות ובכל קטע כזה באה לידי ביטוי העוצמה שבריקוד שלהן. במופע "מורנה אמורה" צפיתי מספר פעמים ובכל מופע נפעמתי מהיכולות המדהימות של הרקדניות. אני מתוודה, אני בורה בכל מה שקשור בפלמנקו אבל אני מבינה דבר או שניים במחול מזרחי, ואין לי שום ספק שמה שאלינה עושה על הבמה הוא שיא היצירה של המחול המזרחי, אלינה מצליחה להביא ערך מוסף לריקוד בטן, שהוא מעבר לביצוע תנועתי מופלא ומושלם ויש בו גם תוכן רגשי ואמירה דרמטית. בקיצור, כמו שאומרת "אודטה": לכו בהמוניכם!!!
כרטיסים בטלפון: 03-5105656

יבוא יום

רשמתי לי שמתי עין על המופע הזה ממזמן. מאוד אוהבת את השילוב של ספרדי-מזרחי בינתיים ממליצה על "בחונטוס" של דיוויד ברוזה ולהקת מיומנה

tzurtzur

New member
מומלץ בחום../images/Emo45.gif

ולמרות שכבר ראיתי אני הולכת כנראה לעשות לאמא שלי הפתעה ולקחת אותה איתי לשם, שוב

shohashi

New member
סוחף ומרשים!

יצאתי מהמופע עם חיוך על הפנים שלא ירד ממני שעתיים! שילוב מרתק בין סגנונות היוצר מופע ססגוני ומרהיב. מומלץ בחום!

karnity

New member
בקשה למנהלות הפורום

אם אפשר להעלות את המופע ללוח האירועים, בבקשה?

למעלה