מוסקט

../images/Emo124.gif מוסקט

חלמתי על אונס. שלי. כילדה. היינו - אני, אח קטן שלי (?) שאני לא מכירה ועוד מישהו מבוגר, בעיר דרומית. אולי רמלה. היו שם מתקני שעשועים מפותלים וצבעוניים. פתאום הילד הקטן נעלם. בעודי מחפשת אותו - נסגרתי במין חלק של מרתף ששער ברזל נסגר מאחורי איש שבדיוק ירד לשם (ירידה מכוונת, הוא ארב לי וטמן לי פח). המעניין היה - הוא היה איש נאה. לא מאיים (מלבד הסיטואציה, שהיתה מאיימת), נקי ונעים, כלל לא דוחה. הוא היה אסרטיבי - בצורה שהיתה מפחידה, אבל גם - בצורה מוזרה - מרגיעה. הוא נתן לי - ואח"כ לעצמו - צלחת עם אוכל. אח"כ נתן לי, ואח"כ לעצמו, כוס עם איזה מיץ כתום. אחרי שאכלנו, הוא רוקן את השולחן, ניקה אותו וטאטא את הרצפה. אנס מסור, מוזר... החלק הכי הכי מוזר מהכל היה שמלבד הכורח, ההכרח, האילוץ (=האונס...) זה לא היה בלתי נעים. יש פרשנות מעבר לפשט?

Mנטה

New member
לא פירוש

אם מכריחים אותך לעשות משהו שאת רוצה, את יכולה להסיר אחריות.

Mנטה

New member
שוב, זאת לא פרשנות לחלום

פשוט כשאנשים מפנטזים על אונס או על תקיפות אחרות, לפעמים זה מבטא רצון לא מודע לעשות את אותו הדבר אבל גם איזשהי בעיתיות להוציא לפועל (בושה, תחושה שזה לא בסדר וכו'). ואז אם מישהו אונס אותם לעשות את אותו הדבר, הם גם מקבלים מה שהם רוצים וגם זה לא באחריותם, הכריחו אותם.

shellyland

New member
נשים, לא אנשים ../images/Emo3.gif

יש כיוון מחקרי שעוסק ב"פנטזיית אונס" אצל נשים, כדרך שלהן לבטא תחושות ויצרים שבחיי היומיום הן נאלצות לדכא אותם מכל מיני סיבות. אני חושבת שלזה Mנטה מתייחסת (אם במודע ואם לא). זה לא אומר שמי שמפנטזת על אונס רוצה באת להאנס (מסתר!), אלא שזו הדרך שלה לקבל לגיטימציה רגשית ליצרים הכמוסים שלה.

shellyland

New member
חלומות על אונס:

חלום בו החולם עצמו נאנס יכול לרמוז על ביטוי סדיסטי לתשוקה מינית. יכול להיות שהחולם מבטא רצון לא מודע שמישהו אחר יפגע בו, יכבוש אותו או יוביל אותו בכוח למקום אסור (שאולי אין לו אומץ לעשות בעצמו, אבל קיימת התשוקה להגיע לשם).
החלום יכול לרמוז לך שכנראה בתקופה האחרונה את מרגישה שאחר/ים פולשים לך לפרטיות ופוגעים בך באיזה אופן. משהו או מישהו מאיים על ההערכה העצמית שלך והרגשת השלמות שלך עם עצמך.
חלומות על אונס יכולים לרמוז על רגשות נקמה שיש לחולם כלפי המין השני.
חלומות על אונס כמובן גם שכיחים אצל אנשים שבאמת עברו אונס בחייהם, ואז כל עבודת הפירוש אמורה להיות אחרת.
חלומות על אונס מעמדת צופה, מצביעים על חוסר בהירות לגבי מין בכלל, או ליקוי בתפקוד מיני. (אני לא כזאת חכמה. מוסקט שלחה לי את זה פעם).

מוּסקט

New member
תודה

חסכת לי
בכל מקרה פנטזיות אונס זה לא כמו חלום על אונס. פנטזיה זה משהו שמתחולל בזמן עירות.

אטיוד5

Active member
את יודעת מה הכי מוזר לי בחלום הזה?

שרמלה היא עיר דרומית. [אטיוד מניח שאת גרה מצפון לשינקין.]

shellyland

New member
רמלה מערבית.

מגדלים, ציפורי ענק, שעוני קוקיה מוזרים. מערבה מכאן הכל אחר. לא כדאי להרחיק מערבה מכאן...

עוד משהו מוזר

במהדורת החדשות של אתמול בלילה, דובר על רשת פדופילים שנתפסה, עם דיסקים שכוללים תמונות, ב.. רמלה.

אטיוד5

Active member
מה מוזר בזה?

שזה לא ברעננה? שתפסו אותם? שהם שומרים חומר על דיסקים? שזה היה בחדשות? כשאני חושב על זה, המוזר היחיד הוא שהם רשת. בעסק הזה לא כולם זאבים בודדים?

לא.

המוזר הוא שהאייטם הזה היה בחדשות כמעט יממה אחרי שזו שחלמה חלמה. ובשני המקרים מדובר על פשיעה בתחום המין, ובשני המקרים זו רמלה.

dana2909

New member
אם כבר

אז הידיעה החדשותית שמתאימה זה האונס הקבוצתי של בת ה-15...

למעלה