מוכנה לשנות את עצמי בשביל חברות
אני פונה אליכם במשהו שמציק לי המון זמן...ואשמח נורא לשתף אותכם!!! אני לא אומרת שאני מכוערת..אבל חברה שלי אומרת שאני לא מספיק יפה. היא אמרה לי שבגלל זה כל החברות האחרות שלי מתחמקות ממני- הן לא רוצות להתקרב אליי,לצאת איתי למסיבות ואפילו לשבת לידי בכיתה או ללכת לקנות משהו בקיוסק. זה ממש פוגע בי!! אני נותנת להן את כל הנשמה שלי- להעתיק שיעורי בית,ללמוד למבחנים,לעזור במבחנים אפילו..והכל בשביל מה? שאחרי כל זה הן ממשיכות להתחמק ממני ולא להתקרב אליי... חשבתי להשתנות.ואפילו לשנות את המראה החיצוני שלי כדי שהן יתקרבו אליי יותר אבל הן מתחמקות טיפה פחות. בנוסף,בחופש הגדול הן לא הזמינו אותי לצאת איתן(רק פעם אחת!!!! כל החופששש!!!)...זה ממש מעליב אותי!!! אבל הן תמיד מרכלות אחת על השנייה איתי-כשאין אף אחד,בקושי מנשקות אותי לשלום,ומדברות איתי מילה! אבל אלו שהן מרכלות איתן הן יוצאות והכל!!! זה נורא מעצבן!! מה אני יכולה לעשות(חוץ מהשינוי מראה שלי)כדי שהן ובנים אחרים יאהבו אותי ובמקום להתרחק ממני כולם ירצו להתקרב אליי ולאהוב אותי כמו כולם??? זה ממש נורא ואני מרגישה כאילו אני עוד שנייה בוכה כי זה ממש כואב לי שכולם מתרחקים ממני- כי אם לי הייתה חברה כזאת הייתי מעודדת אותה יותר ויותר!!! ולא מתרחקת ממני! שלכם,בהמון תקווה ל והבנה: גלית
קישור