מודיעין | כללי

מצב
הנושא נעול.

shualex

New member
שאלה היסטורית

מודיעין | כללי
שאלה היסטורית
מתי נקבעו מספרי קווי האוטובוס הבינעירוניים בארץ? סידרו את זה פעם באופן מרוכז, לא? בתמונות מ 48', לדוגמא, לא רואים מספר על האוטובוסים (הבינעירוניים) אלא פשוט רשום לאן הם הולכים.

hoolon

New member
איך מגיעים לקרוזנברג 14 מבת ים?

מודיעין | כללי
איך מגיעים לתל אביב קרוזנברג 14 מאיזור אלי כהן בבת ים, יוספטל, או ג'סי כהן מחולון? תודה

Round 1

New member
רכבת לירושלים

מודיעין | כללי
רכבת לירושלים
איפה תוקם תחנת הרכבת המרכזית בירושלים מכיוון בית שמש (לא מודיעין) במלחה או בחאן? ואם היא תוקם במלחה מה יעשו בתחנה היפה של החאן?

איליה.

New member
מטרופולין זכתה במכרז להפעלת הקווים

יש לי שאלה
מישהו יודע מה נסגר עם התחבורה הציבורית בבאר שבע ? שמעתי שמוכרים את החברה בנובמבר או משהו ...
זה לא שמוכרים את החברה, פשוט חברה אחרת תפעיל מעכשיו את הקווים. מטרופולין אמורה להתחיל להפעיל את הקווים העירוניים 45 יום אחרי זכייתה במכרז, כלומר בערך עוד חודש.

אני זוכר את המספרים עוד בשנות החמיש

שאלה היסטורית
מתי נקבעו מספרי קווי האוטובוס הבינעירוניים בארץ? סידרו את זה פעם באופן מרוכז, לא? בתמונות מ 48', לדוגמא, לא רואים מספר על האוטובוסים (הבינעירוניים) אלא פשוט רשום לאן הם הולכים.
לירושלים פעל קו אחד מת"א, 401 לחיפה גם כן 901

אוהד11

New member
רחוב גרוזנברג בת"א

איך מגיעים לתל אביב קרוזנברג 14 מאיזור אלי כהן בבת ים, יוספטל, או ג'סי כהן מחולון? תודה
רחוב גרוזנברג בת"א
לרחוב גרוזנברג בת"א אפשר להגיע עם קוי דן 18 מבת ים (גם 25 עובר שם), ומג'סי כהן בחולון עם הקווים 2 ו- 129 של דן. צריך לרדת בתחנה של רחוב אלנבי - רמב"ם.

omer landau

New member
לפי הבנתי בנתיים תיהיה תחנה אחת

רכבת לירושלים
איפה תוקם תחנת הרכבת המרכזית בירושלים מכיוון בית שמש (לא מודיעין) במלחה או בחאן? ואם היא תוקם במלחה מה יעשו בתחנה היפה של החאן?
לפי הבנתי בנתיים תיהיה תחנה אחת
בלבד בקו הישן והמשופץ לירושליים והיא תיהיה תחנת מלחה שתמונות מאתר הבנייה תוכל למצוא בעמודים הקודמים של הפורום אני רוצה לראות(אני לא אגיד שוב כי זה היה כשהייתי קטן) רכבות בתחנת החאן אבל לפי מה ששמעתי\קראתי.... עיריית ירשוליים משתמשת במבנה התחנה ומסרבת להקים בו שוב תחנת רכבת יכול להיות מקלט להומלסים?? למישהו יש עוד פרטים

עוד משהו

יש לי כמה שאלות
האם הייה אוטו 1238 של אגד בערך בשנות ה70 והאם האוטו שבתמונה היו כאלה בדן אם כן באיזה צביעה הם היו וכמה היו ועד איזה שנה שירתו
עוד משהו
האוטו שבתמונה הוא של אגד ואני שאלתי על דן ואיזה אוטו החליף את ה7203

shualex

New member
מספרים ושיוכם האזורי

לירושלים פעל קו אחד מת"א, 401 לחיפה גם כן 901
מספרים ושיוכם האזורי
תודה על המידע! אני רואה במספרים שציינת, 401 לירושלים ו901 לחיפה, שני קווי היגיון: א - 9 - ה"קידומת" של חיפה, 4 - ה"קידומת" של ירושלים. עד עכשיו אפשר להבחין בחלוקת הקווים לפי "איזורי חיוג" שכאלה... ב. הקווים הראשיים, בין ת"א לערים הגדולות - מספרם נגמר ב- 01. אפשר לנחש ש- 301 הלך לב"ש? או שמא לאשקלון, כמו היום?

ה דרומי

New member
נצל"ש לשאלה לבני הספל האם

שאלה היסטורית
נצל"ש לשאלה לבני הספל האם
ישנה אפשרות מצידך לארגן סיוור בת"א יפו בתחנות שהיו פעם יש מצב לעשות משהו כזה. יום טוב ומלא אור.

החברה תיקרא "מטרופוליס"

זה לא שמוכרים את החברה, פשוט חברה אחרת תפעיל מעכשיו את הקווים. מטרופולין אמורה להתחיל להפעיל את הקווים העירוניים 45 יום אחרי זכייתה במכרז, כלומר בערך עוד חודש.
החברה תיקרא "מטרופוליס"
יש להם אוטובוסים חדישים ולבנים, אני מקווה שמעתה יזכו תושבי באר שבע לשירות אמין, מקצועי ואדיב.

rocket

New member
גם אני מקווה

החברה תיקרא "מטרופוליס"
יש להם אוטובוסים חדישים ולבנים, אני מקווה שמעתה יזכו תושבי באר שבע לשירות אמין, מקצועי ואדיב.
גם אני מקווה
נמאס לי מכל מצב של האוטובוסים שלנו והתחבורה בכלל

מצב
הנושא נעול.
למעלה