מוגג -

גנגי

New member
../images/Emo124.gifמוגג -

אני מבקשת להזמין אותך בזאת להלווייתו של האייסיקיו שלי. אנא אשר הגעתך להלוויה עוד היום בדרכים המקובלות.

גנגי

New member
ולכל האחרים שנעלבו כי לא הוזמנו -

אני מתנצלת, פשוט איציק ביקש, לפני מותו, שמוגג יישא דברים על קברו, וחשבתי שיהיה ראוי לכבד את בקשתו האחרונה של המרחוּם. אגב, זו העת לבשר לכולכם שבמותו ציווה איציק את החיים לבנו שנולד דקות אחדות אח"כ - ואשר ייקרא על שם אביו ז"ל. איציק הצעיר קל מאביו (מה שקוראין באנגלית "לייט") וכולי תקווה כי יזכה לבריאות טובה ולאריכות ימים. אז אם לא הוזמנתם להלוויה - ראו עצמכם מוזמנים לברית. שנזכה לבשורות טובות, לישועות ולנחמות. גנגי

הוא קצת מעצבן, הבן הצעיר הזה

אצלי לפחות, הוא מסתגר בחדרו וצריך ללטף לו את האגו כל חמש דקות

nutmeg

New member
במקום "לייט"

היית צריכה להוריד ICQ דייט. הכי טוב עם לימון, כי כשהלימון כבר בפנים, מה כבר יכול עוד להתקלקל?

shellyland

New member
אני בשוק! רק אתמול דיברתי איתו ../images/Emo7.gif

יהי זכרו ברוך
מוסקט - איציק דייט זה מה שנקרא "אתר היכרויות וירטואלי"?

מוגג

New member
../images/Emo186.gif יצחק היה קר ../images/Emo186.gif

בבוסטון.. תמיד אהבת את חום הקיץ העברי וסגול לא הסתגלת (אם כי הכחלת) לשלג המקפיא של הגולהדוויה.
זכורים לי ימים טובים. אכלנו כמה דברים, שתינו והשטתינו. אין כמו לצחק עם יצחק בלילות. אך מרגע ההגירה ניתן היה לחוש בשינוי, פניך שוב לא היו כתמול, וקולך החלקמול. לא עזרו אספירין ואקמול.
אך כל קמילהיא רמז ללבלוב, ונראה לי כי עוד לא אמרת את המילהאחרונה. כמו ההוא עם הרסטות מ"אוז" הממשיך ללוות את הסדרה גם לאחר הלוויתו, כך גם יצחק שלנו ממשיך לצחק ולשגר מסריו אחר האספו על עמיו. הנההוכחה: ==================== ginger 12:04 AM) : רגע, זה האייסיקיו שלך או השני? למה יש לי שני מספרים? ===================== מסר זה נתקבל רק הבוקר על שולחני. יהי זכר יצחק ברוך.
יה.

zimes

New member
תודה.

גם היום שכחתי לקחת את הכדור לשיפור הזיכרון.

גנגי

New member
אחחחח... הספד נאה.../images/Emo7.gif

אני שמחה שאתה מ-קדיש אותו לאיציק ז"ל, ששוכב עם אבותיו בטרם עת (גשרים, תתאפק!). אתה הלא יודע שלו איציק שלי היה יכולשמוע אותך הוא היה מאושר לדעת כמה דברים טובים אמרת עליו, וכולם נכונים ומדוייקים, פרט לזה שלא איציק ממיטת חוליו אמר את הדברים שציטטת שם, שם, אלא בנו הצעיר, איציק-ג'וניור, שללא ספק יישא אחדות מתכונות האופי של אביו (אפשר כבר להבחין, למשל, בכישורים החברתיים המפותחים שלו), ועם זאת, הוא יהיה עצמאי, כראוי לכל מי שנושא את שם אביו, ולא לשוא (אלא בחטף). הייתי ממשיכה, אבל אני הולכת להיניק את העולל. שנאמר -שדי תרומות (שם, שם, תסתכל שמאלה).

למעלה